Hjælpemidler til håndtering af kommunikation og information

Produkter, der understøtter eller erstatter en persons evne til at modtage, sende, frembringe og bearbejde forskellige former for information, herunder kommunikation med sprog, tegn og symboler, modtagelse og produktion af meddelelser, deltagelse i samtaler og brugen af kommunikationsudstyr. Herunder hører fx udstyr til at se, høre, læse, skrive, telefonere, varsle og alarmere, samt informationsteknologi. Hjælpemidler til administrative kontoropgaver, lagring og håndtering af information på arbejdspladser, se 28 21.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Go-box

Go-box

Go-box læser underteksterne på dit TV Tilslut en TV enhed, eksempelvis en satellitmodtager, Apple TV, DVD afspiller eller lignende, til din Go-box, og tilslut Go-box til dit TV. Underteksterne der præsenteres på dit TV bliver læst højt for dig. Nyd at kunne læse underteksterne på dit TV igen, og gå derved ikke glip af nødvendig information.

Føj til huskeliste
Reveal

Reveal

Transportabelt og foldbart CCTV. Intuitivt og simpelt. Reveal er en serie bestående af Reveal 16 og Reveal 16i. CCTV tilbyder høj forstørrelse, skarpe kontraster på en HD skærm. Reveal 16i giver adgang til Android OS systemet og kan derfor fungere lidt som en computer. Begge med indbygget batteri. XY Læseplade og Transporttaske kan tilkøbes.

Føj til huskeliste
MEMO Timer

MEMO Timer

MEMO Timer er et værktøj, som passer til alle aldersgrupper, og som gør det lettere at forstå tid, fx hvor lang tid en aktivitet tager, eller hvornår en aktivitet skal starte. Denne MEMO Timer fås i 4 forskellige udgaver med forskellige intervaller. Kan både alarmere med lyd, lys og vibration. IP67 vandtæt, max 80 dB, anvender 2AA-batterier.

Føj til huskeliste
GuideConnect

GuideConnect

GuideConnect er den lette adgang til en computer.
GuideConnect giver dig en let og simpel måde at betjene din computer på, uden at du skal bekymre dig om Windows.
Du har bla. adgang til følgende funktioner:
E-mail
tekstbehandling
Internet
Scanning (OCR)
Lydbøger
Adressekartotek og Kalender
Størrelse, farver og tale kan indstilles efter behov.

Føj til huskeliste

LVI Danmark ApS
Hørkær 24, st. tv
2730 Herlev

Roger Select Mikrofon

Roger Select Mikrofon

Phonak Roger Select er en mikrofon specialudviklet til brugere af høreapparater. Den fokuserer automatisk på taleren og har Bluetooth forbindelse til håndfri telefonsamtaler. Den kan anbringes midt i samtalecentrum eller bæres, den skal blot placeres inden for10 meter fra høreapparatet.
Mikrofonen skal anvendes sammen med en Roger modtagerenhed.

Føj til huskeliste

Tonax A/S
Niels Bohrs Vej 15
8660 Skanderborg

Conversor Pro teleslynge

Conversor Pro teleslynge

Conversor Pro udgøres af en trådløs mikrofon (kan placeres op til 50 meter fra modtageren), en sender og en trådløs modtager med halsslynge. Den reducerer baggrundsstøj og forstærker den ønskede lyd med op til 30 dB.
Produktet kan anvendes med alle høreapparater med telespole eller med hovedtelefon.

Føj til huskeliste

Tonax A/S
Niels Bohrs Vej 15
8660 Skanderborg

Bluetooth Halsslynge

Bluetooth Halsslynge

Humantechnik CM-BT2 er en Bluetooth halsslynge. Halssslynge kan forbinde din mobil med dit høreapparat eller cochlear implantat, hvor den indbyggede mikrofon gør håndfri tale mulig.

Føj til huskeliste

Tonax A/S
Niels Bohrs Vej 15
8660 Skanderborg

Mouse Adapter - AMAneo

Mouse Adapter - AMAneo

Apple Mouse Adapter - AMAneo BTi gør det muligt for handicappede at betjene iPad og iPhone med musen.
iPad eller iPhone kan betjenes direkte med en mus eller en ergonomisk mus samt andre typer hovedmus, joystick-mus, fod mus, mundmus, fingermus osv.
Uønskede bevægelser og rystelser kan elektronisk filtreres bort. God til CP, Parkinson, Sklerose.

Føj til huskeliste
Luplampe LFM LED G2 Luxo

Luplampe LFM LED G2 Luxo

Luplampe med cirkulært lys på en let og anvendelig arm med stor flexibilitet. Linsen er Ø127 mm.
En lampe med 50.000 timer som svarer til 25 år ved normalt brug.

Føj til huskeliste
CD-Ord 3 års licens

CD-Ord 3 års licens

CD-ORD hjælper dig med at læse al tekst på computeren: i dokumenter, på nettet, på knapper, menuer og i spil. Og fordi CD-ORD installeres på din pc, virker det i alle situationer, selv når du er offline.
Med indstillingsmuligheder, der kan tilpasses den ordblinde brugers personlige behov eller specifikke læse- og skriveformål.

Føj til huskeliste

BevillingDanmark.dk
Ved Faurgården 3
4300 Holbæk