Hjælpemidler til håndtering af kommunikation og information

Produkter, der understøtter eller erstatter en persons evne til at modtage, sende, frembringe og bearbejde forskellige former for information, herunder kommunikation med sprog, tegn og symboler, modtagelse og produktion af meddelelser, deltagelse i samtaler og brugen af kommunikationsudstyr. Herunder hører fx udstyr til at se, høre, læse, skrive, telefonere, varsle og alarmere, samt informationsteknologi. Hjælpemidler til administrative kontoropgaver, lagring og håndtering af information på arbejdspladser, se 28 21.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



PT M6350

PT M6350

Mobiltelefon med enkel betjening
24 dB volumen og 90 dB i ringetone.

Føj til huskeliste

Scantone A/S
Stestrupvej 86 B
4360 Kr. Eskilstrup

Dintido MED - kalender-ur med påmindelser

Dintido MED - kalender-ur med påmindelser

Dintido MED er en videreudvikling af kalender-uret Dintido. Den kan indstilles til at vise op til 6 påmindelser/dag.
Påmindelsen gentages 3 gange, indtil brugeren trykker ok på skærmen. Om brugeren ikke trykker ok, bliver påmindelsen stående i en time.
Dintido MED er udviklet til at være meget enkel at bruge.

Føj til huskeliste
Mini Zoom luplampe

Mini Zoom luplampe

Mini Zoom luplampen er en lampe til både private og fagfolk. Forstørrelseslampen har en Ø 9,5 cm linse med 3 dioptri (uden deformation på siderne) og en toplinse på 12 dioptri, som giver dig den optimale zoom. Lampens belysning formår at fremhæve alle enkelthederne i dit arbejde. velegnet til præcisionsarbejde, eksempelvis syning eller urværk.

Føj til huskeliste
Exploré

Exploré

Exploré Serien er en serie af elektroniske, håndholdte lupper - produceret af canadiske HumanWare Inc. Exploré Serien består af tre forskellige enheder - Exploré 5, Exploré 8 samt Exploré 12, og de mest markante forskelle er skærmstørrelsen. Fælles for dem er, at de er utrolig brugervenlige og har en rigtig god kvalitet, både visuelt og design.

Føj til huskeliste
Trådløst Nødkald

Trådløst Nødkald

Trådløst Nødkald anvendes i de situationer, hvor brugeren opholder sig på et sygehus eller i hjemmet med fast personale. Brugeren kan ligge i sengen eller sidde i en stol og tilkalde personalet når behovet opstår.

Føj til huskeliste
Vivago Domi - Sensorbaseret Observation af Borgere samt Nødkald

Vivago Domi - Sensorbaseret Observation af Borgere samt Nødkald

Med Vivago Domi kan man holde øje med plejehjemsbeboeres velbefindende, så fx. sundhedsproblemer kan imødegås med medicin eller andre indsatser. Domi kan også bruges som hjælp til hjemmeboende borgere i en kommune, hvor det giver tryghed og en sikkerhed for hjælp, hvis ulykker eller helbredsmæssige problemer opstår. 3 dele: Ur, app og basestation.

Føj til huskeliste
WebBox

WebBox

WebBox: En simpel adgang til den digitale verden uden brug af pc.
Online meget enkelt betjent radio, som kan afspille og læse indhold fra internettet. Målgruppe: Synshæmmede, ordblinde samt folk der ønsker en simpel løsning.
Funktioner:
Online lydaviser
Læse lydbøger/EBøger online & offline
Læse informationer fra hjemmesider
Mange flere funktioner.

Føj til huskeliste
Talende armbåndsur

Talende armbåndsur

Disse talende armbåndsure består af et ur til herre, et til damer og et unisex Touch ur. Alle ure har en sort læderrem. To har hvid urskive og metalkasse samt store sorte tal. Touch uret har helt sort skive uden tal. Alle ure kan med et tryk på en knap angive klokkeslæt og ugedag, i to forskellige formater. Urerne har knapper og indstilles nemt.

Føj til huskeliste
Clover

Clover

Elektroniske forstørrelsesapparater med op til 10 tommer stor skærm, og indtil 16 x forstørrelse. Kontrasforbedrende farvetilstande, ledelinjer og afblændingsgardiner, og mulighed for fastfrysning af billeder. Indbygget læse-lys og udfældelig støttefod.

Føj til huskeliste
Oticon Connectline TV Adapter 2.0

Oticon Connectline TV Adapter 2.0

Med Connectline Tv-adaptor 2.0 kan du nyde lyden fra fjernsynet i høj kvalitet med ny frihed. Oticon Connectline TV Adapter 2.0 sender lyd fra fjernsynet gennem Streamer Pro til dine høreapparater. Høreapparaterne fungerer som et headset og Streamer Pro som volumenkontrol.

Føj til huskeliste

Japebo.dk
Fabriksvej 9A
4200 Slagelse