Hjælpemidler til håndtering af kommunikation og information

Produkter, der understøtter eller erstatter en persons evne til at modtage, sende, frembringe og bearbejde forskellige former for information, herunder kommunikation med sprog, tegn og symboler, modtagelse og produktion af meddelelser, deltagelse i samtaler og brugen af kommunikationsudstyr. Herunder hører fx udstyr til at se, høre, læse, skrive, telefonere, varsle og alarmere, samt informationsteknologi. Hjælpemidler til administrative kontoropgaver, lagring og håndtering af information på arbejdspladser, se 28 21.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Intelligent Nødkald

Intelligent Nødkald

AssistX Mobil er et intelligent og mobil nødkald, hvor der kan tilsluttes Nærhedskontakt, Pust Sug kontakt, Stemmerstyret kontakt og almindelige 0/1 kontakter. AssistX Mobil er udviklet til brugere med ALS, Hjerneskade, Muskelsvind, Tetraplegiker samt CP og andre med behov for nødkald.

Føj til huskeliste
Handi5 SW

Handi5 SW

Handi5 SW er en digital kalender og komplet hjælpemiddel, som giver overblik og husker dig på dine aktiviteter. Du får støtte og hjælp til at planlægge, strukturere din dag, huske dine aftaler og rutiner samt holde fokus. Handi5 SW er en app-pakke til din Android smartphone - et hjælpemiddel udviklet specielt til dig med kognitive vanskeligheder.

Føj til huskeliste

A/S AABENTOFT
Løgtenvej 93
8541 Skødstrup

MemoAssist / Husketavlen

MemoAssist / Husketavlen

MemoAssist er et hjælpemiddel målrettet dig, som har ADHD, Alzheimers, Aspergers, Autisme, Demens eller hjerneskade. MemoAssist er meget nem at betjene, og den benytter både billeder og lyde til at minde dig om, hvad du skal. MemoAssist kan fjernstyres af pårørende, så de f.eks. kan lægge aftaler ind og hjælpe dig i hverdagen.

Føj til huskeliste

Hart Designs
Tingmosen 3
3500 Værløse

OmniPage Ultimate

OmniPage Ultimate

OmniPage Ultimate er nyeste udgave fra Kofax. OmniPage Ultimate er et OCR software program. Med OmniPage Ultimate kan du konvertere trykt tekst til redigerbar tekst, som du kan læse og redigere i. Indscan direkte fra et Word dokument, eller konverter lokale filer, eksempelvis PDF.

Føj til huskeliste
Luxo LFM LED luplampe

Luxo LFM LED luplampe

Letvægts luplampe til skyggefri forstørrelse
Luxos LFM LED er velegnet både for professionelt brug som privat for svagtseende og andre der har behov for præcis forstørrelse. Den lette vægt gør den nem at flytte rundt på. LFM LED monteres let med den medfølgende bordklemme.

Føj til huskeliste
Luxo Wave LED Luplampe

Luxo Wave LED Luplampe

Luplampen til flere formål
Wave LED er en luplampe der kan bruges i flere typer miljøer. Lige fra industrien eller som et værktøj for folk med nedsat syn.
Wave LED giver en skyggefri forstørrelse med lys der kommer fra begge sider, og som tredimensional forstørrelse med lys fra venstre eller højre.

Føj til huskeliste
RUBY HD elektronisk lup

RUBY HD elektronisk lup

Elektronisk lup med en skærmstørrelse på 4,3 tommer. Den har læselinjer, masker og kan gemme 80 billeder, som kan overføres til PC.

Føj til huskeliste
PENTAX PAPILO

PENTAX PAPILO

Kompakt universalmodel med god ydeevne. Passer til både teaterbesøg og fjeldvandringer. Giver et skarpt og lysstærkt billede. Ekstremt kort nærgrænse, kun 50 cm.

Føj til huskeliste
Adventure 8 x 25 B

Adventure 8 x 25 B

Lille, men Powerfull
Det ergonomiske og handy design sikrer, at den nye Adventure B monokikkert altid er klar ved hånden. Gå ikke glip af handlingen - nyd store eventyr uanset hvor du er.
Adventure 8x25B er robust og vandtæt.

Føj til huskeliste
CareMat

CareMat

CareMat er en faldpræventiv kontaktmåtte, som kobles til et rums alarmsystem parallelt med alarmknappen. Når en person sætter foden på måtten og vil forlade sengen eller toilettet, sendes et advarselssignal til plejepersonalet via alarmsystemet. Pæn og særlig robust udførelse. Gul. Findes i to størrelser, vælg mellem kabel eller trådløst . IP54.

Føj til huskeliste