Hjælpemidler til håndtering af kommunikation og information

Produkter, der understøtter eller erstatter en persons evne til at modtage, sende, frembringe og bearbejde forskellige former for information, herunder kommunikation med sprog, tegn og symboler, modtagelse og produktion af meddelelser, deltagelse i samtaler og brugen af kommunikationsudstyr. Herunder hører fx udstyr til at se, høre, læse, skrive, telefonere, varsle og alarmere, samt informationsteknologi. Hjælpemidler til administrative kontoropgaver, lagring og håndtering af information på arbejdspladser, se 28 21.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Adventure 8 x 25 B

Adventure 8 x 25 B

Lille, men Powerfull
Det ergonomiske og handy design sikrer, at den nye Adventure B monokikkert altid er klar ved hånden. Gå ikke glip af handlingen - nyd store eventyr uanset hvor du er.
Adventure 8x25B er robust og vandtæt.

Føj til huskeliste
CareMat

CareMat

CareMat er en faldpræventiv kontaktmåtte, som kobles til et rums alarmsystem parallelt med alarmknappen. Når en person sætter foden på måtten og vil forlade sengen eller toilettet, sendes et advarselssignal til plejepersonalet via alarmsystemet. Pæn og særlig robust udførelse. Gul. Findes i to størrelser, vælg mellem kabel eller trådløst . IP54.

Føj til huskeliste
Maxlupe 5

Maxlupe 5

MAXLUPE 5 er et lille og kompakt transportabelt læsesystem.
Vejer kun 730 gr.
Forstørrelse fra x2.7-x20.
Med indbygget skrive-stativ.

Føj til huskeliste
Travel Tim

Travel Tim

Travel Tim er et fuldt batteridrevet rejsevibratorur . Der kan vælges mellem forskellige kombinationer af alarmtyper samt snooze funktion. Uret har clips til fastgøring i f.eks. hovedpude. Ved tryk på lysknappen, kan klokken aflæses i mørke.
Ekstern pudevibrator kan tilsluttes.

Føj til huskeliste
Skannerpen/LæsePen C-Pen 3.5 m/Bluetooth

Skannerpen/LæsePen C-Pen 3.5 m/Bluetooth

Håndholdt skanner med tekstgenkendelse til Dansk og 179 andre sprog.
Bruges på PC sammen med ViTal. Kan skanne via kabel eller Bluetooth.
Sammen med ViTal læses enkeltord eller små tekster op, eller teksten sættes ind i f.eks. Word, samtidig med at den læses højt. Skanneindstillinger kan styres fra ViTal.
Ordblind eller behov for læsestøtte.

Føj til huskeliste

ScanDis A/S
Industrivænget 4
7400 Herning

ViseOrd - Ordforslag ved skrivning

ViseOrd - Ordforslag ved skrivning

ViseOrd er et ordforslagsprogram der kan hjælpe med at få præcise ordforslag under skrivning.
ViseOrd bruges hvis man er ordblind eller har brug for stave- / skrivestøtte.
Ordliste forslag og kontekst forslag.
ViseOrd tilbyder en lang række sprog som standard, og det er let at lave nye ordbøger.
MS Windows samt server.

Føj til huskeliste

ScanDis A/S
Industrivænget 4
7400 Herning

FineReader 11

FineReader 11

ABBYY FineReader 11 er prisbelønnet og markedsledende software til OCR tekstgenkendelse og oprettelse af søgbare PDF dokumenter der er nyttigt ved arkivering og sikring af data der skal gøres søgbar eller læsbar for tekstoplæsning.

Føj til huskeliste

ScanDix SmbA
Langebrogade 5
1411 København K

Milestone 112 Ace Clock

Milestone 112 Ace Clock

Bones har fuldendt Milestone-serien med denne 112-enhed, som nu er blevet endnu bedre. Den opgraderet Milestone 112 Ace byder på flere muligheder end den forrige model. Det er stadig et fuldblods notatapparat, men nu får du mere hukommelse, mere batteritid og urfunktion.

Føj til huskeliste
Nattebrille

Nattebrille

Lysforstærkende, elektroniske briller, som giver et velbelyst overblik over områder, hvor man ikke kan afhjælpe evt. synsproblemer med rigeligt lys. Et effektivt middel mod natteblindhed og tunnelsyn (f.eks. som følge af retinitis pigmentosa)

Føj til huskeliste
Merlin Elite

Merlin Elite

Merlin Elite er et læseapparat (CCTV), med både HD og tekst-til-tale (OCR). High definition farve og kontrast giver et krystalklart billede og levende farver. Merlin Elites design giver et bredt synsfelt og viser mere tekst på skærmen. Oplev glæden ved læsning med vores nye tekst-til-tale-funktion.

Føj til huskeliste