Hjælpemidler til håndtering af kommunikation og information

Produkter, der understøtter eller erstatter en persons evne til at modtage, sende, frembringe og bearbejde forskellige former for information, herunder kommunikation med sprog, tegn og symboler, modtagelse og produktion af meddelelser, deltagelse i samtaler og brugen af kommunikationsudstyr. Herunder hører fx udstyr til at se, høre, læse, skrive, telefonere, varsle og alarmere, samt informationsteknologi. Hjælpemidler til administrative kontoropgaver, lagring og håndtering af information på arbejdspladser, se 28 21.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Røgsensor

Røgsensor

Røgsensoren kan anvendes i rum hvor der normalt ikke
er brandalarmering, eller som ekstra intern alarmeringssikkerhed i f.eks. køkkener, stuer, opholdsrum eller opgange. Røgsensoren er trådløs og kører på almindelige standard batterier.

Føj til huskeliste

Access Technology A/S
Marøgelhøj 22c
8520 Lystrup

Opticlux Lup lampe

Opticlux Lup lampe

Anbefales til klinikker og praksis til human-, tandlæge- og veterinærmedicinske formål, i laboratorier samt til kontrol af artikler, der skal steriliseres. Proffesionel lampe, med en bred vifte af monteringstilbehør. Samme model fås også som loftmonteret, og som dermatologisk model med UV-lys.

Føj til huskeliste
Roger NeckLoop

Roger NeckLoop

Roger NeckLoop halsslynge
Kompatibel med alle Roger mikrofoner.
Længde på halssynge 80cm
Kan anvendes til alle høreapparater, CI og BAHS m. telespole.

Føj til huskeliste

Tonax A/S
Niels Bohrs Vej 15
8660 Skanderborg

Star Vibrationsvækkeur

Star Vibrationsvækkeur

Kraftigt vækkeur med vibrator til at ligge under hovedpuden. Tydeligt display. Lyden kan indstilles i tre frekvensområder 800 Hz, 1 KHz, 1,5 KHz. Snooze funktionen kan indstilles til mellem 5 og 60 min. Vækkeuret en usb indgang, så fx en mobiltlf. kan oplades direkte i vækkeuret. Uret tilsluttes el-nettet. Der kan er mulighed for batteribackup.

Føj til huskeliste

Tonax A/S
Niels Bohrs Vej 15
8660 Skanderborg

Luplampe med LED lys

Luplampe med LED lys

Energibesparende LED lampe på 6W med forstørrelsesglas 2,25X. Forstørrelsesglasset på lampen kan lukkes med et låg, når den ikke er i brug, så den bliver beskyttet mod støv og snavs og hvis man ønsker at bruge den som skrivebordslampe. Mål: H: 35 x B: 18 x D: 16 cm.
Vægt 1,13 kg. Linsediameter: 102 mm.
Led levetid: 25.000 timer.
Materiale: Plast.

Føj til huskeliste
Mobiltelefon med store tal

Mobiltelefon med store tal

Ældrevenlig mobiltelefon med oplade station med store taster og tydeligt display. Kan holde en opladning i op til 150 timer. 4G mobilt netværk. Skærmstr. 2,2 tommer. Med oplyste store taster og sos knap. Har integreret lommelygte og FM radio. Operativ system: Android. Ingen simlock. Mål: H 13 cm x B 5,8 cm x D 1,4 cm

Føj til huskeliste
Look Lab

Look Lab

Et bredt udvalg af sjove og motiverende aktiviteter til alle øjenstyringsbrugere. Look Lab virker både til at lære at bruge øjenstyring eller blive bedre til det, du kan bl.a. både træne at ramme mål, holde dwell, følge objekter rundt på skærmen og flytte markøren både horisontalt og vertikalt. Foruden at være sjovt og underholdende

Føj til huskeliste

A/S AABENTOFT
Løgtenvej 93
8541 Skødstrup

Swell Touch

Swell Touch

Swell Touch er en serie af svulmepapir. Svulmepapir bruges til at skabe taktile præsentationer, som personer med nedsat syn kan føle. Svulmepapir benyttes blandt andet til at skabe forståelse for størrelser, former, elementer og lignende, og er specielt velegnet til undervisningsbrug. Kan benyttes både af private og professionelle reliefmagere.

Føj til huskeliste
BrightSign Tegnsprogshandske - Tegn Til Tale

BrightSign Tegnsprogshandske - Tegn Til Tale

BrightSign Tegnsprogshandske kan indkodes til dine egne tegn eller tegn fra et hvilket som helst tegnsprog, du bruger. Nem indkodning af tegn til tale, smartphone eller tablet oplæser resultatet. Stort udvalg af stemmer. Kan bruges på 40 sprog. Teksten kan også læses fra skærm, hvis tale ikke ønskes. Nem opladning. 2 størrelser (S og L).

Føj til huskeliste
Victor Reader Stream 3

Victor Reader Stream 3

Håndholdt DAISY Lydbogsafspiller med mange funktioner. Udover at kunne afspille DAISY-materialer fra et SD-kort, kan du også oprette en online forbindelse til NOTA (Nationalbiblioteket for mennesker med læsebesvær) og lytte til dine bøger derfra. Stream 3 har store, bløde og taktile knapper

Føj til huskeliste

HJÆLPEMIDLER FOR HANDICAPPEDE (HFH)
Grøndalsvej 8, Ulbjerg
8832 Skals