Hjælpemidler til håndtering af kommunikation og information

Produkter, der understøtter eller erstatter en persons evne til at modtage, sende, frembringe og bearbejde forskellige former for information, herunder kommunikation med sprog, tegn og symboler, modtagelse og produktion af meddelelser, deltagelse i samtaler og brugen af kommunikationsudstyr. Herunder hører fx udstyr til at se, høre, læse, skrive, telefonere, varsle og alarmere, samt informationsteknologi. Hjælpemidler til administrative kontoropgaver, lagring og håndtering af information på arbejdspladser, se 28 21.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Dækkeserviet

Dækkeserviet

Dækkeserviet - Visualisering af borddækning.
Hjælp dit barn med visualisering til nemt at kunne dække bord.
Skridsikker underside.
Materiale: plast.
Mål: 34 x 24 cm.
Kan tåle opvaskemaskine.

Føj til huskeliste
Pictoboards whiteboard m. print

Pictoboards whiteboard m. print

Whiteboard 585 x 385 mm med 8 mm fyrretræsramme.
Det pædagogiske print hjælper forældre at skabe visuelt overblik af børn rutiner. Belønningssystem delen hjælper forældrene til den motiverende samtale. BIMO tavlen er en 585 x 385 mm whiteboard indrammet med en fyrretræskant på 8 mm. Ophæng medfølger.

Føj til huskeliste
Time Timer PLUS 20 min

Time Timer PLUS 20 min

Den nye Time Timer PLUS HVID 20min har et praktisk bærehåndtag og beskytter den lyseblå signatur disk under en klar og holdbar plast linse.
14 x 18 cm
Precision quartz.Volume drejeknap. Letvægts anti-statiske disk. Center-drejeknap for indstilling af disken. Patenteret lyseblå. Valgfri alarm. Slagfast materiale. Ekstra store numre.

Føj til huskeliste
Time Timer PLUS 120 min

Time Timer PLUS 120 min

Den nye Time Timer PLUS HVID 20min har et praktisk bærehåndtag og beskytter den lyseblå signatur disk under en klar og holdbar plast linse. 14 x 18 cm
Precision quartz. Volume drejeknap. Letvægts anti-statiske disk. Center-drejeknap for indstilling af disken. Patenteret lyseblå. Valgfri alarm. Slagfast materiale. Ekstra store numre.

Føj til huskeliste
Time Timer PLUS 5 min

Time Timer PLUS 5 min

Den nye Time Timer PLUS 5 min. har et praktisk bærehåndtag og beskytter den grønne disk under en klar og holdbar plast linse. Ny praktisk størrelse: 14 x 18 cm.
Precision quartz. Volume drejeknap. Letvægts anti-statiske disk. Center-drejeknap for indstilling af disken. Intuitiv bevægelse. Valgfri alarm. Slagfast materiale. Ekstra store numre.

Føj til huskeliste
Time Timer MOD

Time Timer MOD

Med aftagelig latexfri beskyttelses omslag som giver bedre holdbarhed,beskyttende linse og dens kompakte størrelse gør MOD bærbar og nem at bruge på både arbejdet, skolen og i hjemmet.
Den røde skive bliver mindre efterhånden som tiden går, og dermed visualiseres tiden på en måde som mennesker med kognitive vanskeligheder kan forholde sig til.

Føj til huskeliste
Vest med teksten: LEDSAGER

Vest med teksten: LEDSAGER

Vest til blindeledsager med teksten: LEDSAGER både foran og bagpå ryggen.

Føj til huskeliste

Butik KIK
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup

Bevægelsessensor

Bevægelsessensor

Bevægelsessensoren bruges til at registrere, hvis en person forlader sin seng eller sit værelse. Bevægelsessensoren kan monteres i en sokkel på gulvet eller monteres på væggen. Ved registrering af bevægelse afgiver bevægelsessensoren en alarm.

Føj til huskeliste

Tunstall A/s
Niels Bohrs Vej 42, Stilling
8660 Skanderborg

Time Timer MAX

Time Timer MAX

Den store Time Timer MAX skaber det bedste visuelle overblik med sin store røde ikoniske skive, samt mulighed for virkelige at være fleksible og omstillingsparat med alt i en Time Timer, da du har 8x intervaller samlet i et nedtællings ur.

Føj til huskeliste
Time Timer Desktop APP

Time Timer Desktop APP

Ved hjælp af Time Timer Dekstop APP er det nu muligt at gøre tiden visuel. Et stykke software til din PC, Mac, eller Android.
Time Timer virker som et nedtællingsur, men med den væsentlige forskel, at du nu ser og mærker tiden gå. Time Timer viser i grafisk form, hvor meget tid, der er tilbage.

Føj til huskeliste