Synshjælpemidler

Herunder hører fx forstørrelsesanordninger.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Snow 10 Pro

Snow 10 Pro

Højtlæsning af hel tekstside med OCR. Indbyggede ledelinjer og afblændings-gardiner. Musikafspiller til MP3-filer. Berøringsfølsom skærm.

Føj til huskeliste
IQ Luplampe

IQ Luplampe

IQ LED luplampe har et moderne og elegant ergonomisk design med stor 1,75X krystalklar linse og 60 dagslys LED er. Luplampen er dæmpbar (4 indstillinger). Perfekt til alle industrielle formål, klinikker, laboratorier, skønhedssaloner såvel som læsning, syning m.m.

Føj til huskeliste
Mobilux LED

Mobilux LED

Den kendte taskelyslup mobilux LED i nyt design med forbedrede funktioner
- Asphæriske PXM linser
- Cera-tech special overfladebehandling
- fra 3 - 12,5 x forstørrelse
- SMD-LED sikrer lang levetid.

Føj til huskeliste
easyPOCKET

easyPOCKET

EasyPocket er en serie lommelupper med indbygget lys: Takket være nyeste teknik i diffraktiv optik er det lykkedes Eschenbach at klemme 3 og 4 ganges forstørrelse (hhv. 8 og 12 diopter) ned i en supertynd flade. Det indbyggede LED-lys tænder og slukker af sig selv, når luppen trækkes frem og skubbes tilbage - og holder længe på et sæt batterier.

Føj til huskeliste
aspheric II

aspheric II

Håndtag og ramme af sort kunststof.
ASPHÆRISK håndlæseglas. Den Asphæriske linse er næsten lig med den bikonvekse, dog er linsefladerne ikke i kugleform men har forskellige krumninger. Med asphæriske linser kan man opnå store forstørrelser og randskarpe baf cookies/

Føj til huskeliste
Adventure M

Adventure M

Lille, men stærk kikkert i et ergonomisk og handy design, som altid er lige ved hånden. Robust og vandtæt, så De kan have den med overalt uanset hvor vådt og råt der måtte være. Okularet er udformet, så det uden problemer kan bruges af personer der bruger briller.

Føj til huskeliste
Clover 6

Clover 6

Elektronisk lup/transportabelt CCTV med fra 2 til 35 ganges forstørrelse på en 5-tommer berøringsfølsom skærm i fuld HD-opløsning. Kan bruges håndholdt med eller uden det udfoldelige håndtag, eller stående håndfrit på fx læsestof. Tydelige, taktilt mærkede betjeningsknapper, samt mulighed for at betjene funktioner via den berøringsfølsomme skærm.

Føj til huskeliste
Clover 10 Evo

Clover 10 Evo

Ny forbedret udgave af den kendte Clover 10 med stærkere ydeevne og længere brugstid.
Billedkvaliteten er blevet forbedret og forstørrelsesområdet er blevet opdateret fra 2,5x-18x til 2x-32x.

Føj til huskeliste
SMARTLUX DIGITAL

SMARTLUX DIGITAL

Ny forbedret SMARTLUX DIGITAL. Kontrastfarver: 14 varianter. Fotofunktion. Foto hukommelse: 20 stk.
Video output: HDMI. Nu med Blue light filter og flere funktioner.

Føj til huskeliste
Kamæleon-luplampe

Kamæleon-luplampe

De eneste luplamper efter kamæleon-princippet, hvor lyset både kan dæmpes og ændre farvetemp. 1,75x (3dpt) eller 2,25x (5dpt) forstørrelse i en 17 cm linse og energibesparende LED-lys, der kan dæmpes i 4 forsk. lysstyrker. Vælg mellem 3 forsk. farvetemperaturer lunt og let gyldent, neutralt hvidt eller frisk og køligt som dagslyset udenfor.

Føj til huskeliste