Synshjælpemidler

Herunder hører fx forstørrelsesanordninger.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Wave Plus

Luplampe med 2x7 W lysrør og indlagt standardlinse på 3 dioptrier som forstørrer ca. 1 gang. Som tilbehør kan leveres ekstra linser på 4 eller 8 dioptrier. Leveres med bordklemme. Fod som tilbehør. Lys grå.

Føj til huskeliste

Glamox A/S
Spotorno Alle 8
2630 Taastrup

LM-2

Hvid luplampe til 40 W glødepære og indlagt standardlinse på 3 dioptrier, som forstørrer ca. 1 gang. Leveres med bordklemme til bordkant. Som ekstra tilbehør kan fås bordfod samt andre muligheder for montering.

Føj til huskeliste

Glamox A/S
Spotorno Alle 8
2630 Taastrup

Asensys/Filter forhænger

Clip on til reducering af kortbølget lys op til 470 nm.
85 tonet.

Føj til huskeliste

Håndlupper (med/uden lys)

Håndlup/læseglas med/uden lys. Lupperne er alle i den bedste kvalitet og leveres med stødsikker linse. Fås i mange forskellige størrelser og forstørrelser, så de dækker ethvert behov. Perfekte til personer med svagsyn.

Føj til huskeliste

Circus

Luplampe med 22W lysrør og 3,5 dioptri som standardlinse. Leveres med bordklemme. Fås i farverne: Hvid/blå, Hvid/grå og lys grå/grå. Linsestørrelse 280 mm. Armlængde 1000 mm.

Føj til huskeliste

Glamox A/S
Spotorno Alle 8
2630 Taastrup