Forstørrelsesglas, lupper og forstørrende linsesystemer

Hjælpemidler, som giver en forstørret afbildning af en genstand. Herunder hører fx forstørrende linser og lupper med og uden indbygget lys. Speciel outputsoftware, se 22 39 12.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne beskedMini Zoom luplampe

Mini Zoom luplampe

Mini Zoom luplampen er en lampe til både private og fagfolk. Forstørrelseslampen har en Ø 9,5 cm linse med 3 dioptri (uden deformation på siderne) og en toplinse på 12 dioptri, som giver dig den optimale zoom. Lampens belysning formår at fremhæve alle enkelthederne i dit arbejde. velegnet til præcisionsarbejde, eksempelvis syning eller urværk.

Føj til huskeliste
IQ Luplampe

IQ Luplampe

IQ LED luplampe har et moderne og elegant ergonomisk design med stor 1,75X krystalklar linse og 60 dagslys LED er. Luplampen er dæmpbar (4 indstillinger). Perfekt til alle industrielle formål, klinikker, laboratorier, skønhedssaloner såvel som læsning, syning m.m.

Føj til huskeliste
Wave LED

Wave LED

Wave LED er en luplampe for industrielle miljøer. Wave LED giver en skyggefri forstørrelse med lys, som kommer fra begge sider samt at LED-modulerne kan tændes individuelt, hvilket øger dybdesynet da lyset falder fra den ene side. Wave LED kan også anvendes for læsning.
Leveres med 3,5D eller 5D linse. Farve: Hvid eller Lysgrå

Føj til huskeliste
Mobilux LED

Mobilux LED

Den kendte taskelyslup mobilux LED i nyt design med forbedrede funktioner
- Asphæriske PXM linser
- Cera-tech special overfladebehandling
- fra 3 - 12,5 x forstørrelse
- SMD-LED sikrer lang levetid.

Føj til huskeliste
ATMAX LED

ATMAX LED

Praktiske lyslupper med dobbelt asfæriske linser, som giver større synsfelt, bedre gengivelse og mindre randforvrængning. Der er ikke nogen almindelig tænd/sluk-knap på At Max-lupperne lyset tænder helt automatisk når man griber håndtaget, og slukker nårde felt.

Føj til huskeliste
easyPOCKET

easyPOCKET

EasyPocket er en serie lommelupper med indbygget lys: Takket være nyeste teknik i diffraktiv optik er det lykkedes Eschenbach at klemme 3 og 4 ganges forstørrelse (hhv. 8 og 12 diopter) ned i en supertynd flade. Det indbyggede LED-lys tænder og slukker af sig selv, når luppen trækkes frem og skubbes tilbage - og holder længe på et sæt batterier.

Føj til huskeliste
aspheric II

aspheric II

Håndtag og ramme af sort kunststof.
ASPHÆRISK håndlæseglas. Den Asphæriske linse er næsten lig med den bikonvekse, dog er linsefladerne ikke i kugleform men har forskellige krumninger. Med asphæriske linser kan man opnå store forstørrelser og randskarpe baf cookies/

Føj til huskeliste
LUXO Magnifique II Luplampe

LUXO Magnifique II Luplampe

Magnifique er det ideelle værktøj for mennesker med nedsat syn. En meget tynd polycarbonat linse sikrer, at øjenkontakt med objektet ikke går tabt i overgangen, når du skifter fra forstørrelse til normal visning og tilbage igen. Magnifique leveres med et udvalg af 4 store linser, 3, 4 og 6 diopter akryl linser samt en 3,5 dioptri glaslinse.

Føj til huskeliste
Mag05

Mag05

Justerbar standlup med LED belysning. Luppen har 5x forstørrelse, som kan øges til 6,5x forstørrelse, ved at dreje på linsen, som ved zoom på et kamera. Led belysningen tænder/slukker automatisk. Leveres med et rejseetui og en klud til pudsning. Luppen bruger 2 stk CR2016 batterier som medfølger.

Føj til huskeliste
Luplampe LFM LED G2 Luxo

Luplampe LFM LED G2 Luxo

Luplampe med cirkulært lys på en let og anvendelig arm med stor flexibilitet. Linsen er Ø127 mm.
En lampe med 50.000 timer som svarer til 25 år ved normalt brug.

Føj til huskeliste