Luplamper

Stationære lamper med indbygget lup.

Filtrér på detaljer

    
    
    
X
 info
Svarer til dioptri.
D
 info
Lyskildens farvetemperatur angivet i enheden Kelvin, K.
K
 info
Hvis produktet har lysdæmper, opgiv den maximale lysstyrke.
Lumen
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne beskedMini Zoom luplampe

Mini Zoom luplampe

Mini Zoom luplampen er en lampe til både private og fagfolk. Forstørrelseslampen har en Ø 9,5 cm linse med 3 dioptri (uden deformation på siderne) og en toplinse på 12 dioptri, som giver dig den optimale zoom. Lampens belysning formår at fremhæve alle enkelthederne i dit arbejde. velegnet til præcisionsarbejde, eksempelvis syning eller urværk.

Føj til huskeliste
IQ Luplampe

IQ Luplampe

IQ LED luplampe har et moderne og elegant ergonomisk design med stor 1,75X krystalklar linse og 60 dagslys LED er. Luplampen er dæmpbar (4 indstillinger). Perfekt til alle industrielle formål, klinikker, laboratorier, skønhedssaloner såvel som læsning, syning m.m.

Føj til huskeliste
Wave LED

Wave LED

Wave LED er en luplampe for industrielle miljøer. Wave LED giver en skyggefri forstørrelse med lys, som kommer fra begge sider samt at LED-modulerne kan tændes individuelt, hvilket øger dybdesynet da lyset falder fra den ene side. Wave LED kan også anvendes for læsning.
Leveres med 3,5D eller 5D linse. Farve: Hvid eller Lysgrå

Føj til huskeliste
LUXO Magnifique II Luplampe

LUXO Magnifique II Luplampe

Magnifique er det ideelle værktøj for mennesker med nedsat syn. En meget tynd polycarbonat linse sikrer, at øjenkontakt med objektet ikke går tabt i overgangen, når du skifter fra forstørrelse til normal visning og tilbage igen. Magnifique leveres med et udvalg af 4 store linser, 3, 4 og 6 diopter akryl linser samt en 3,5 dioptri glaslinse.

Føj til huskeliste
Luplampe LFM LED G2 Luxo

Luplampe LFM LED G2 Luxo

Luplampe med cirkulært lys på en let og anvendelig arm med stor flexibilitet. Linsen er Ø127 mm.
En lampe med 50.000 timer som svarer til 25 år ved normalt brug.

Føj til huskeliste
MAGnificent Bord/Gulv Luplampe

MAGnificent Bord/Gulv Luplampe

Bord/gulv luplampe er ideel til alle typer af detaljeret arbejde. Kan benyttes i 3 forskellige højdeindstillinger, der passer til dit arbejdsmiljø. Luplampen har 27 energieffektive lysdioder, som kun bruger 3 watt energi, men yder hvad der svarer til en 65 Watt traditionel pære. Stor linse med en diameter på 14,6 cm Ø og 1,75 X forstørrelse.

Føj til huskeliste
Luxo LFM LED luplampe

Luxo LFM LED luplampe

Letvægts luplampe til skyggefri forstørrelse
Luxos LFM LED er velegnet både for professionelt brug som privat for svagtseende og andre der har behov for præcis forstørrelse. Den lette vægt gør den nem at flytte rundt på. LFM LED monteres let med den medfølgende bordklemme.

Føj til huskeliste
Luxo Wave LED Luplampe

Luxo Wave LED Luplampe

Luplampen til flere formål
Wave LED er en luplampe der kan bruges i flere typer miljøer. Lige fra industrien eller som et værktøj for folk med nedsat syn.

Wave LED giver en skyggefri forstørrelse med lys der kommer fra begge sider, og som tredimensional forstørrelse med lys fra venstre eller højre.

Føj til huskeliste
Vario LED

Vario LED

Luplampe med 36 dioders ringbelysning, for skyggefri arbejde und luppen. Lysstyrke på 3500 lx i 25 cm arbejdsafstand. Vario LED er nem at betjene og er ideel til alle nær, håndfri opgaver såsom læsning, arbejde med håndværk og fritidsinteresser, eller for inspektion.

Føj til huskeliste
LED Ultra Slim luplampe XR

LED Ultra Slim luplampe XR

60 Dagslys LED´er (3600 lux ved 26cm) for skyggefri belysning
Nyd lysstyrken fra et 34W CFL rør, men som bruger kun en 1/3 af den effekt (12W)
Dagslys lysdioder tilbyder reduceret blænding, varme og energiforbrug
Lysdioder skal aldrig skal udskiftes

Føj til huskeliste