Billedforstørrende systemer

Udstyr til visning af et forstørret billede af objektet, der er blevet transmitteret og optaget af et kamera til direkte visning via en skærm. Herunder hører fx kameraer, styringsenheder, skærme og digitale systemer.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



iVision Elektroniske lupper

iVision Elektroniske lupper

Vores iVision serie består af tre elektroniske forstørrelseslupper. I serien finder du elektroniske lupper i tre forskellige størrelser, med mange forskellige funktioner. Blandt andet kan du ændre på kontraster, justere på forstørrelsesniveauet og fryse et billede fast for at se nærmere på informationen.

Føj til huskeliste
Reveal

Reveal

Transportabelt og foldbart CCTV. Intuitivt og simpelt. Reveal er en serie bestående af Reveal 16 og Reveal 16i. CCTV tilbyder høj forstørrelse, skarpe kontraster på en HD skærm. Reveal 16i giver adgang til Android OS systemet og kan derfor fungere lidt som en computer. Begge med indbygget batteri. XY Læseplade og Transporttaske kan tilkøbes.

Føj til huskeliste
Transformer HD Sugekop Stander

Transformer HD Sugekop Stander

En specialdesignet Sugekop Stander inspireret af Hollywood. Denne Sugekop Stander til Transformer HD giver dig bevægelsesfrihed under kameraet, når du arbejder med materialer, tekster og objekter. Når din Transformer HD er placeret på skrivebordet kan de almindelige ben der støtter enheden være i vejen. Med Sugekop Standeren skaber du plads.

Føj til huskeliste
Exploré

Exploré

Exploré Serien er en serie af elektroniske, håndholdte lupper - produceret af canadiske HumanWare Inc. Exploré Serien består af tre forskellige enheder - Exploré 5, Exploré 8 samt Exploré 12, og de mest markante forskelle er skærmstørrelsen. Fælles for dem er, at de er utrolig brugervenlige og har en rigtig god kvalitet, både visuelt og design.

Føj til huskeliste
Clover

Clover

Elektroniske forstørrelsesapparater med op til 10 tommer stor skærm, og indtil 16 x forstørrelse. Kontrasforbedrende farvetilstande, ledelinjer og afblændingsgardiner, og mulighed for fastfrysning af billeder. Indbygget læse-lys og udfældelig støttefod.

Føj til huskeliste
TOPAZ PHD X/Y Læseplade

TOPAZ PHD X/Y Læseplade

Læseplade til vores TOPAZ PHD serie. Giver dig mulighed for i rolige og glidende bevægelser at læse og se på større objekter på skærmen. X/Y Læsepladen kan bevæges i alle retninger. Leveres fuld funktionsdygtigt. Den skal blot pakkes ud af beskyttelses indpakningen, så er den klar til brug. Har gummifødder som sikrer at det står stabilt og roligt.

Føj til huskeliste
MagniLink Vision Basic FHD 24

MagniLink Vision Basic FHD 24

Som de andre medlemmer af Vision-serien er Basic udført af de bedste materialer og komponenter. Basic har FHD-kamera og leveres kun med det meget brugervenlige betjeningspanel med kun 3 knapper. Skærmen er på 24 bredformat.

Føj til huskeliste

LVI Danmark ApS
Hørkær 24, st. tv
2730 Herlev

ONYX XL HD

ONYX XL HD

ONYX XL HD er en serie af transportable CCTVer. Enheden kommer med en rullekuffert, så du nemt kan komme omkring. Med 41,6 centimeter fra kamera til bord har du masser af arbejdsplads, hvorend du sidder hjemme eller på arbejdspladsen.
En masse funktioner kan styres via den medfølgende fjernbetjening. Blandt andet er hele 33 kontraster tilgængelige.

Føj til huskeliste
RUBY HD elektronisk lup

RUBY HD elektronisk lup

Elektronisk lup med en skærmstørrelse på 4,3 tommer. Den har læselinjer, masker og kan gemme 80 billeder, som kan overføres til PC.

Føj til huskeliste
Maxlupe 5

Maxlupe 5

MAXLUPE 5 er et lille og kompakt transportabelt læsesystem.
Vejer kun 730 gr.
Forstørrelse fra x2.7-x20.
Med indbygget skrive-stativ.

Føj til huskeliste