Håndholdte billedforstørrende videosystemer med integreret skærm (CCTV)

Bærbare apparater med en skærmstørrelse på max 13,5", og som har eller kan klappes sammen til fladt format.

Filtrér på detaljer

    
    
    
    
    
 info
Det længste mål
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
cm (± 1 cm)
kg (± 1 kg)
 info
Måles diagonalt
" (± 2 ")
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.RUBY HD elektronisk lup

RUBY HD elektronisk lup

Elektronisk lup med en skærmstørrelse på 4,3 tommer. Den har læselinjer, masker og kan gemme 80 billeder, som kan overføres til PC.

Føj til huskeliste
Maxlupe 5

Maxlupe 5

MAXLUPE 5 er et lille og kompakt transportabelt læsesystem.
Vejer kun 730 gr.
Forstørrelse fra x2.7-x20.
Med indbygget skrive-stativ.

Føj til huskeliste
RUBY elektronisk lup

RUBY elektronisk lup

Med RUBY har du altid et elektronisk forstørrelsesapparat ved hånden.
Dens lille størrelse gør det let at have den i lommen og derfor med på farten. De taktilt afmærkede taster gør den nem at betjene. RUBYen serverer et stabilt billede foran dig, så du ikke behøver anstrenge dig for at læse teksten.

Føj til huskeliste
miniMAX

miniMAX

Minimax elektronisk lup gør livet lidt lettere for dig.
Med og til 7 x forstørrelse sikrer det dig bedst mulige betingelser, når du er på farten.

Føj til huskeliste
Clover 10

Clover 10

Clover 10 er en elektronisk læselup med Full HD opløsning der giver et krystalklart billede. Den kan bruges både til at læse ved skrivebordet og til at se på afstand. Undersøg fotos eller læsematerialer med funktionen nærvisning. Benyt spejlfunktionen til at se dig selv.

Føj til huskeliste

ITECH ApS
Lottenborgvej 24
2800 Kgs. Lyngby

MagniLink TAB

MagniLink TAB

MagniLink TAB er en komplet og mobil tabletløsning med stor ydelse og brugervenlig betjening. Dens pladsbesparende design gør den ideel til brug forskellige steder - perfekt til mennesker på farten.

Føj til huskeliste

LVI Danmark ApS
Hørkær 24, st. tv
2730 Herlev

Mag7

Mag7

Elektronisk lup med diktafon-funktion, fastfrysning af billede og kontrastforbedrende farvetilstande. Mulighed for tilslutning til tv-apparat.

Føj til huskeliste
Connect 12

Connect 12

Connect 12 er en Android baseret enhed med CCTV, distancekamera og OCR funktion. En komplet enhed til skole og erhvervs brug. Den mindste løsning på markedet på trods af den relativt store skærm. Fylder mindre end en bærbar computer.

Føj til huskeliste
SCHWEIZER eMag

SCHWEIZER eMag

Elektronisk håndlup. Effektfuld, letvægt, kompakt og mobil. Forbedre læsning, både hjemme og på farten eks. køreplaner, prisskilte eller madopskrifter med lille skrift eller med dårlig belysning. 4 stk. let tilgængelige farvet knapper. Tænde/sluk, Forstørrelse (2 til 14x), Kontrast-indstilling, Frysefunktionen samt Autofokus mellem 13 og 76 mm.

Føj til huskeliste
Mano XXL

Mano XXL

Elektronisk læselup med Full HD opløsning, forstørrelse 2 til 32 gange, som giver et krystalklart billede. Den kan bruges både til at læse ved skrivebordet og til at se på afstand. Undersøg fotos eller læsematerialer med funktionen nærvisning. Benyt spejlfunktionen til at se dig selv. Medfølgende stativ gør at Mano XXL kan bruges som CCTV.

Føj til huskeliste