Håndholdte billedforstørrende videosystemer med integreret skærm (CCTV)

Bærbare apparater med en skærmstørrelse på max 13,5", og som har eller kan klappes sammen til fladt format.

Filtrér på detaljer

    
    
    
    
    
 info
Det længste mål
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
cm (± 1 cm)
kg (± 1 kg)
 info
Måles diagonalt
" (± 2 ")
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Explore

Explore

Brillant 5/8 tommer skærm med god billedkvalitet og skarp autofokus kamera, forstørrelse 2x - 22x. Let at anvende med store knapper. Funktionel og bruger-venlig. Den mindste og letteste håndholdte elektroniske lup. Kan nemt tilsluttes og forstørre billeder og tekst på eget TV. Du kan gemme mere end 1000 billeder til senere betragtning.

Føj til huskeliste
Prodigi Tablet

Prodigi Tablet

Håndholdt elektronisk lup. En effektiv letvægt 5 HD lup med touch skærm. Forstørrer fra 1,2x til 20x. Stort antal forøget kontrast muligheder. Touch and tap kontroller. Skift mellem at at læse dokumenter til at lytte til dem med et tryk med fingeren. Indbygget LED belysning.

Føj til huskeliste
Mobilux Digital Touch HD, 4-15x

Mobilux Digital Touch HD, 4-15x

Ny elektronisk lup med nonrelective touchscreen, HD-kamera og mulighed for tilslutning til computer. vægt 230g, Nemt brugervenlig håndtering. Stand der kan skråstilles, for skrivning under luppen. Billeder i HD kvalitet kan lagres på SD-kort og overføres til computer, Automatisk sluk efter 3 min. Batteri til 2,5 - 3 timer, ladetid ca 2 timer.

Føj til huskeliste
Visio Book HD

Visio Book HD

Visio Book HD er et let sammenklappeligt mobilt HD læseapparat med batteri og afstandskamera, der blot fylder og vejer som en bærbar computer når du har det med. Mulighed for at vende kameraet for at kigge ud i lokalet f.eks. på tavlen eller en præsentation. Visio Book HD har indbygget genopladeligt batteri til mere end 4 timers brug.

Føj til huskeliste

ITECH ApS
Lottenborgvej 24
2800 Kgs. Lyngby

Mano

Stilfuld og kompakt transportabel lup. Trinløs forstørrelse fra x1-x20. Naturlige farver og kunstfarver. Batteri (genopladelig). Brugstid 2.5 timer. 3.5 TFT skærm. Hukommelse med op til 3 billeder. Skrivefunktion muligt.

Føj til huskeliste