Bærbare notatapparater til punktskrift

Herunder hører bærbare elektroniske og manuelle notatapparater.

Filtrér på detaljer

    
    
    
    
g
celler
GB
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.BrailleSense 6

BrailleSense 6

Notatapparat med 32 celler, Android 10.OS Opgraderbar styresystem.
USB 3.0, HDMI udgang, SD kort, WIFI a/b/g/n, indbygget kamera, trådløs opladning.
6 Gb ram, 128 Gb intern ram, 2.1 GHz octacore processor, touch funktion.
Alle standard programmer er installeret Chrome, Docs, Gmail, google, Youtube m.m.
Batteri er udskifteligt og taske medfølger.

Føj til huskeliste

LVI Danmark ApS
Hørkær 24, st. tv
2730 Herlev

Qbraille XL

Qbraille XL

QBRAILLE XL er et 40 cellers brailledisplay der kombineret Braille og standard tastatur. Du kan tilslutte den til din PC enten med kabel eller via Bluetooth. Den har let anvendelige programmer indbygget og kan anvendes som et simpelt punktapparat. Kan bruges sammen med jaws, NVDA eller SuperNova.

Føj til huskeliste

LVI Danmark ApS
Hørkær 24, st. tv
2730 Herlev

Vario Ultra 40 DK

Vario Ultra 40 DK

Enkelt bærbart notatapparat med punkttastatur og 40 tegns punktlæselinje. Tekstbehandling med dansk forkortelse, PDF- og Regnearks læser, Stifinder og Regnemaskine. Punktdisplay tilslutning med op til 4 samtidige enheder (PC/MAC/iOS via Bluetooth/USB) og skift nemt mellem punktvisning og -betjening af din Smartphone/iPad/Computer med en tastgenvej.

Føj til huskeliste

ITECH ApS
Lottenborgvej 24
2800 Kgs. Lyngby

Vario Ultra 20 DK

Vario Ultra 20 DK

Enkelt bærbart notatapparat med punkttastatur og 20 tegns punktlæselinje. Tekstbehandling med dansk forkortelse, PDF- og Regnearks læser, Stifinder og Regnemaskine. Punktdisplay tilslutning med op til 4 samtidige enheder (PC/MAC/iOS via Bluetooth/USB) og skift nemt mellem punktvisning og -betjening af din Smartphone/iPad/Computer med en tastgenvej.

Føj til huskeliste

ITECH ApS
Lottenborgvej 24
2800 Kgs. Lyngby