Tilbehør til radio, video- og tv-systemer

Tilbehør til radio, video- og tv-systemer

Filtrér på detaljer

kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Vo-box

Vo-box

Vo-box er en diskret og enkel enhed. TV boks tilsluttes HDMI-porten i Vo-box, og fra Vo-box tilsluttes TV via HDMI-kabel. Medfølgende fjernbetjening er enkel med kun få knapper. Du kan vælge mellem fire forskellige kontrastindstillinger, samt syv forskellige skrifttyper. En speciel skrifttype er specielt velegnet til personer med ordblindhed.

Føj til huskeliste

HJÆLPEMIDLER FOR HANDICAPPEDE (HFH)
Grøndalsvej 8, Ulbjerg
8832 Skals

Vo-box

Vo-box

Vo-box forstørrer og forbedre underteksterne på dit TV. Med Vo-box tilsluttet til dit TV og en TV-boks kan du få underteksterne forstørret, helt op til 200 procents størrelse. Du kan ændre på kontrasten og skifte skrifttype for at skabe de mest optimale forhold for dig. Skabt til svagtseende og ordblinde.

Føj til huskeliste