Hjælpemidler til nærkommunikation

Hjælpemidler til kommunikation mellem personer som befinder sig samme sted. Herunder hører hjælpemidler, som primært anvendes til nærkommunikation, men som også har mulighed for at understøtte fjernkommunikation. Hjælpemidler til fjernkommunikation, se 22 24. Hjælpemidler til stemmedannelse, se 22 09.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Tandbørstning pakke 10 piktogrammer

Tandbørstning pakke 10 piktogrammer

Piktogram pakken Tandbørstning er et magnetisk piktogram værktøj, der viser alle de vigtige trin, for at komme igennem sekvensen tandbørstning.
Aldersgruppe: Alle aldre
Særlig egnet til mennesker med Autisme, Asperger, ADHD, Demens, intellektuel handicap eller andre kommunikations- eller sociale vanskeligheder.
Engelsk tekst under billederne

Føj til huskeliste
Håndvask pakke 10 piktogrammer

Håndvask pakke 10 piktogrammer

Piktogram pakken Håndvask er et praktisk værktøj til at hjælpe med at vaske hænder.
Sættet indeholder 10 magnetiske piktogrammer, der viser alle de vigtige trin for at komme igennem sekvensen håndvask.
Særlig egnet til mennesker med Autisme, Asperger, ADHD, Demens, intellektuel handicap eller anden kommunikations- eller sociale vanskeligheder.

Føj til huskeliste
PODD for Windows

PODD for Windows

Få Gayle Porters populære kommunikationsbøger på din Windows enhed. PODD for Windows er et tilkøb i Grid 3. PODD er pragmatisk organisering af dynamiske displays, og giver symbolbrugere et rigtig godt ordforråd. Du kan nøjes med tilføjelsen hvis du allerede har Grid 3 på en enhed, kontakt os for samlet løsning.

Føj til huskeliste
PODD for iOS

PODD for iOS

Få Gayle Porters populære kommunikationsbøger på din iPad. PODD for iOS er et tilkøb i Grid for IPad. Kan findes i Appstore og på vores webshop. PODD er pragmatisk organisering af dynamiske displays, og giver symbolbrugere et rigtig godt ordforråd. Du kan nøjes med tilføjelsen hvis du allerede har Grid for iPad, kontakt os for samlet løsning.

Føj til huskeliste
Grid 3

Grid 3

Komplet AAC software til symbol- og tekst kommunikation, omverdenkontrol, interaktiv læring. Til alle AAC brugere.
Til enhver betjening - touch, øjenstyring, kontakt, hovedmus mm. Udvikler læsefærdigheder. Tilgængelige apps tillader at surfe på nettet, bruge sociale medier mv. Let tilpasning. Til computer/tablet m. Windows 7 SP1, 8 eller 10.

Føj til huskeliste
Pictogram Reward

Pictogram Reward

Et pictogram er et symbol, som repræsenterer en ting, aktivitet eller anden handling via et billede. Denne pictogrampakke indeholder 70 magnetiske pictogrammer der illustrerer aktiviteter og belønninger i forbindelse hermed. Herudover medfølger også et skema til pictogrammerne.

Føj til huskeliste
Tobii Communicator 5

Tobii Communicator 5

Communicator 5 er et komplet kommunikationsprogram. Du kan anvende programmet til symbol- eller tekstbaseret kommunikation og med mulighed for e-mail, sms, facebook, skype og omverdenskontrol, skærmtastatur. Der følger mange færdiglavede eksempler med - klar til brug. Inkl. talesynteser fra Acapela (Mette og Rasmus) og 7500 symbolstix symboler.

Føj til huskeliste
OnScreenCommunicator

OnScreenCommunicator

OnScreenCommunicator er et kommunikationsprogram som er specielt udviklet til mennesker, hvis evne til at kommunikere er blevet betydeligt begrænset grundet sygdom. Det windows-baserede computerprogram understøtter symbol- og tekstbaseret kommunikation. Programmet kan vise et sprog og imens tale et andet og kan oversætte mellem mere end 25 sprog.

Føj til huskeliste

Teknologi i Praksis
MarselisborgCentret, P. P. Ørumsgade 9-11, Bygning 1
8000 Århus C.

Rolltalk Designer 8

Rolltalk Designer 8

Et program til brugere som benytter Rolltalk, PC eller Tablet til kommunikation. Kan tilpasses individuelt til alternative betjeningsformer og til brugere som anvender symboler, tekst, tale.
Har både DA EN talesyntese, PCS symboler, færdiglavede eksempler og skabeloner, instruktionsfilm. Licens kan aktiveres på 5 maskiner. Til voksne og børn.

Føj til huskeliste
SW Talker trådløs

SW Talker trådløs

SW har to minutters optagetid, god lydkvalitet,nem aktivering.
Ledningstilsluttet/trådløs forbindelse til fx legetøj og kan aktivere to stk. legetøj/apparater samtidig. Optag f.eks. tallene 1-6, og SW TALKER bliver til en talende terning. Alsidig funktion med 4 forskellige beskedtilstande.

Føj til huskeliste

Jadea
Frederiksborgvej 5, baghuset st.
3450 Allerød