Samtaleapparater

Bærbart og ikke-bærbart elektronisk udstyr til alternativ og supplerende kommunikation mellem personer, der befinder sig samme sted. Herunder hører fx digitale elektroniske display, outputudstyr til optaget og syntetisk tale.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Quick Talker FT 23

Quick Talker FT 23

Enkel og hårdfør talemaskine med plads til 23 piktogrammer. Der kan indtales lyd til hvert felt i 5 niveauer, med tre kernebeskeder, der går igennem alle niveauer. Der kan indtales op til 103 unikke beskeder. Op til 18 minutters samlet optagetid.

Føj til huskeliste
Quick Talker FT 7

Quick Talker FT 7

Enkel taleramme til 7 piktogrammer, hvor der kan indtales et ord til hvert billede. Der kan optages i 5 niveauer, med 3 kernebeskeder der går på tværs af alle niveauer. Der kan optages op til 23 unikke beskeder.

Føj til huskeliste
Quick Talker FT 12

Quick Talker FT 12

Elektronisk ramme til alternativ kommunikation, hvor der kan indtales et ord til hver af de 12 billeder. Kan optage beskeder i 5 niveauer, med tre kernebeskeder, der går igennem alle niveauer. Så der kan optages op til 48 unikke beskeder.

Føj til huskeliste
Grid Pad 15 med øjenstyring

Grid Pad 15 med øjenstyring

15 dedikeret symbol og tekst kommunikationhjælpemiddel m. valgfri øjenstyring og Grid 3, en banebrydende ASK-software. Vælg mellem Irisbond Duo, Eyetech TM5 og Alea Intelligaze. Øjenstyringen er indbygget i et solidt kameramodul. 4,6 ANDEN SKÆRM TIL SAMTALE. Robust antimikrobielt cover, forstærket højtalere og indbygget omverdenkontrol (IR & RF).

Føj til huskeliste
Grid Pad 15

Grid Pad 15

15 dedikeret symbol og tekst kommunikationhjælpemiddel m. Grid 3, en banebrydende ASK-software. Nu med partnerskærm på bagsiden.
Robust antimikrobielt cover, 14 timer batteri, forstærket højtalere og indbygget omverdenkontrol (IR & RF). Betjenes på alle måder (touch øjenstyring kontakter hovedmus mm), SymbolStix PCS mm. Ultra let redigering.

Føj til huskeliste
LightWriter SL50

LightWriter SL50

Lightwriter er en komplet tale/skrivemaskine, designet specifikt til kommunikation. Der er masser af nyttige funktioner, der kan brugertilpasses, og som hjælper med at kommunikere med dine omgivelser.
Lightwriter SL50 gør det muligt at sende samt modtage SMS og telefonopkald via Bluetoothforbindelse til din mobiltelefon (Android).

Føj til huskeliste
Allora 3

Allora 3

Allora 3 er en tekstbaseret samtalemaskine med talesyntese og indbygget mulighed for sms funktion, omgivelseskontrol samt oversættelse til andre sprog. Det er muligt at gemme færdige sætninger og beskeder for hurtigere kommunikation. Det vandtætte gummitastatur kan tilpasses med tastaturskjold som kan indstilles til to højder.

Føj til huskeliste

NuKom
Leifsgade 13,1.tv
2300 København S

Lightwriter SL40 Connect

Lightwriter SL40 Connect

Lightwriter SL40 Connect er et kompakt kommunikationsværktøj, der kan kommunikere gennem ansigt-til-ansigt kommunikation, sms beskeder og opkald. Brug den enten derhjemme eller på farten. Back-up kan overføres til en PC, så sætninger, ord eller vendinger kan gemmes.

Føj til huskeliste
LightWriter SL40

LightWriter SL40

En bærbar tale/skrivemaskine af høj kvalitet og med god lyd. Den hjælper borgeren til at kommunikere og kontrollere sine omgivelser. Indeholder alle funktioner man kan forvente af et moderne kommunikationsværktøj. Vises i 2 displays én til borgeren og én til personen, der kommunikeres med. Vælg mellem mande eller kvindestemme.

Føj til huskeliste
BrightSign Tegnsprogshandske - Tegn Til Tale

BrightSign Tegnsprogshandske - Tegn Til Tale

BrightSign Tegnsprogshandske kan indkodes til dine egne tegn eller tegn fra et hvilket som helst tegnsprog, du bruger. Nem indkodning af tegn til tale, smartphone eller tablet oplæser resultatet. Stort udvalg af stemmer. Kan bruges på 40 sprog. Teksten kan også læses fra skærm, hvis tale ikke ønskes. Nem opladning. 2 størrelser (S og L).

Føj til huskeliste