Tilbehør til samtaleapparater

Overlæg, fingerguides, remme, batterier m.m.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Fingerguide - Rolltalk Nova / Compact S6/S7

Fingerguide - Rolltalk Nova / Compact S6/S7

Fingerguiden anvendes når brugeren er motorisk udfordret, da den muliggør at føle sig frem til et specifikt felt på skærmen uden at fejlaktivere andre felter. Fingerguiden monteres på tablettens ramme og er ikke klæbet på skærmarealet. Dette hindrer risikoen for skader på skærmen når fingerguiden afmonteres. Designet til Rolltalk Nova/Compact S6/S7

Føj til huskeliste
Fingerguide - Rolltalk Compact 5

Fingerguide - Rolltalk Compact 5

Fingerguiden anvendes i de tilfælde hvor brugeren er motorisk udfordret, da den gør det muligt at føle sig frem til et specifikt felt/område på skærmen uden at fejlaktivere andre felter undervejs.
Fingerguiden monteres på tablettens ramme og er således ikke klæbet på skærmarealet. Denne fingerguide er designet til en Rolltalk Nova / Compact V.

Føj til huskeliste
Webkamera Logitech Pro

Webkamera Logitech Pro

Webkamera Logitech Pro er optimeret til - samt understøtter kommunikationscomputere med Rolltalk Software, og sætter bl.a. borgeren i stand til at skype. Som tilbehør findes monteringsbeslag.

Føj til huskeliste