Tilbehør til samtaleapparater

Overlæg, fingerguides, remme, batterier m.m.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne beskedFingerguide - Rolltalk Nova / Compact S6/S7

Fingerguide - Rolltalk Nova / Compact S6/S7

Fingerguiden anvendes når brugeren er motorisk udfordret, da den muliggør at føle sig frem til et specifikt felt på skærmen uden at fejlaktivere andre felter. Fingerguiden monteres på tablettens ramme og er ikke klæbet på skærmarealet. Dette hindrer risikoen for skader på skærmen når fingerguiden afmonteres. Designet til Rolltalk Nova/Compact S6/S7

Føj til huskeliste
Fingerguide - Rolltalk Compact 5

Fingerguide - Rolltalk Compact 5

Fingerguiden anvendes i de tilfælde hvor brugeren er motorisk udfordret, da den gør det muligt at føle sig frem til et specifikt felt/område på skærmen uden at fejlaktivere andre felter undervejs.
Fingerguiden monteres på tablettens ramme og er således ikke klæbet på skærmarealet. Denne fingerguide er designet til en Rolltalk Nova / Compact V.

Føj til huskeliste
Tactile Toolkit

Tactile Toolkit

Taktilt sæt til iPad, der kan anvendes sammen med Go Talk Now App-en, som omdanner iPaden til en talemaskine.
Sættet indeholder 30 forskellige overlays til 9 felter. For at overlayene kan anvendes kræver det at iPaden har et cover, så overlayet ikke falder af. Dette cover kan fx være GoNow Rugged Case.

Føj til huskeliste

AB Handic Help
Maglebjergvej 8, Lundtofte
2800 Kongens Lyngby

Webkamera Logitech Pro

Webkamera Logitech Pro

Webkamera Logitech Pro er optimeret til - samt understøtter kommunikationscomputere med Rolltalk Software, og sætter bl.a. borgeren i stand til at skype. Som tilbehør findes monteringsbeslag.

Føj til huskeliste