Software til nærkommunikation

Software til kommunikation mellem personer, som befinder sig samme sted. Tekst- og multimediesoftware, se 22 13 39. Tilbehør til samtaleapperater, se 22 21 09 10.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



IBG - Interaktiv Borgerguide

IBG - Interaktiv Borgerguide

IBG er en interaktiv kommunikationsplatform til mennesker med særligt behov for brugervenlige og sociale it-løsninger. Brugerne tilgår IBG via den mobile IBG App og store touchskærme placeret centralt i fællesområder, der giver adgang til dagligdagens informationer, ressourcer og aktiviteter på en overskuelig og aktiverende måde.

Føj til huskeliste

IBG ProReact
Carl Jacobsens Vej 16, opg. 6
2500 Valby

Phrase-it (Genlyd)

Phrase-it er et kommunikations- hjælpemiddel til mennesker med svære sproglige vanskeligheder, som f.eks. afasi. Derudover benyttes det til at reetablere forskellige sproglige færdigheder. Phrase-it giver en effektiv alternativ adgang til ord via de situationelle forbindelser, støttet af billeder, tale, tekst og annimationer.

Føj til huskeliste

Bliss til Boardmarker

Ca. 2.500 Bliss symboler i PSC format (Picture Communication Symbols) med mulighed for at søge på de enkelte tegningers navn. Symbolerne er navngivet på dansk. For at bruge BLISS symbolerne kræves programmet Boardmarker.

Føj til huskeliste

Mediamixer

Mediamixer er programmet, hvor du laver multimedie - projekter nemt og hurtigt. Programmet er meget brugervenligt og fleksibelt. Indsæt billeder, tekst, talebobler, video, animationer, hvor du vil. Du er ikke bundet af et bestemt layout. Du kan også indsætte og programmere knapper og hotspots. Indsæt baggrunde og sideskifteffekter.

Føj til huskeliste

Symbol for Windows

Programserien er designet til at understøtte kommunikation og indlæring af symboler. Giver brugeren adgang til ét eller flere symbolsprog. Programserien håndterer symbolsættene: PCS, Rebus, Bliss, Picture This og Piktogrammer. Hvert symbol er koblet med et begreb, som repræsenteres af et eller flere symboler eller billeder.

Føj til huskeliste

Konsulentfirmaet Palle Madsen
Næråparken 49
5792 Årslev