Symbolbaseret kommunikationssoftware

Programmer, som tilretter computer, tablet eller smartphone til et kommunikationshjælpemiddel med symboler i brugergrænsefladen og med et output i form af tale, skrift eller symboler.

Filtrér på detaljer

    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Rolltalk Designer 8

Rolltalk Designer 8

Et program til brugere som benytter Rolltalk, PC eller Tablet til kommunikation. Kan tilpasses individuelt til alternative betjeningsformer og til brugere som anvender symboler, tekst, tale.
Har både DA EN talesyntese, PCS symboler, færdiglavede eksempler og skabeloner, instruktionsfilm. Licens kan aktiveres på 5 maskiner. Til voksne og børn.

Føj til huskeliste
Grid 3

Grid 3

Komplet AAC software til symbol- og tekst kommunikation, omverdenkontrol, interaktiv læring. Til alle AAC brugere.
Til enhver betjening - touch, øjenstyring, kontakt, hovedmus mm. Udvikler læsefærdigheder. Tilgængelige apps tillader at surfe på nettet, bruge sociale medier mv. Let tilpasning. Til computer/tablet m. Windows 7 SP1, 8 eller 10.


Føj til huskeliste
Grid til iPad

Grid til iPad

Grid til iPad er en populær og gennemarbejdet symbol- og tekst kommunikations-app, bygget omkring den banebrydende Grid 3 AAC-software.
Til alle aldre og målgrupper. Layoutet kan hurtigt og let tilpasses i appen eller via fjernredigering fra enhver Windows computer.
Køb som engangkøb 2.999 kr. eller månedlig betaling 89 kr. i Appstore, INKL moms.

Føj til huskeliste
Boardmaker USB v. 6

Boardmaker USB v. 6

Med Boardmaker v. 6 kan du understøtte symbolbaseret undervisning, skabe struktureret overblik for den enkelte eller klasse. Boardmaker v. 6 giver undervisere mulighed for at skabe en bred vifte af materialer med de mange brugervenlige og tidsbesparende værktøjer og funktioner. Boardmakerv. 6 inkluderer mere end 7000 billedsymboler (PCS)

Føj til huskeliste

ABCLEG
Bredballecenter 9
7120 Vejle Øst

Boardmaker USB v. 6 incl 2000-2012 Addendum

Boardmaker USB v. 6 incl 2000-2012 Addendum

BoardMaker er et brugervenligt computerprogram, der indeholder et stort symbolbibliotek. Billederne kan redigeres og laves personligt. Der kan indhentes billeder fra personligt fotoalbum og/eller fra internettet. Brug billederne til at lave strukturtavler der f.eks. Skitserer et forløb. Billederne bruges også til at lave overlays på talemaskiner.

Føj til huskeliste

AB Handic Help
Maglebjergvej 8, Lundtofte
2800 Kongens Lyngby

Boardmaker v. 6.0 USB stik

Boardmaker v. 6.0 USB stik

Boardmaker, et computerprogram der hjælper dig med at lave piktogrammer, symboler og billeder. Kan lave dine egne symboler, billeder eller piktogrammer, eller gøre brug af programmets mere end 4500 unikke symboler. Med den nye Boardmaker USB får du 7000 ekstra unikke symboler oveni, plus den også indeholder alle piktogrammer fra Adennum 2000-2012.

Føj til huskeliste
OnScreenCommunicator

OnScreenCommunicator

OnScreenCommunicator er et kommunikationsprogram som er specielt udviklet til mennesker, hvis evne til at kommunikere er blevet betydeligt begrænset grundet sygdom. Det windows-baserede computerprogram understøtter symbol- og tekstbaseret kommunikation. Programmet kan vise et sprog og imens tale et andet og kan oversætte mellem mere end 25 sprog.

Føj til huskeliste

Teknologi i Praksis
MarselisborgCentret, P. P. Ørumsgade 9-11, Bygning 3, 1.sal
8000 Århus C.

Boardmaker v. 6.0

Boardmaker v. 6.0

Boardmaker er det mest brugte program blandt terapeuter og speciallærere til at designe og oprette symbolbaseret materiale og kommunikationstavler. Boardmaker er et tegneprogram kombineret med en grafisk database med mere end 4500 billeder eller PCS. Boardmaker er rygraden i programfamilien alle dele af Boardmaker finder du også BM med SDP.

Føj til huskeliste

AB Handic Help
Maglebjergvej 8, Lundtofte
2800 Kongens Lyngby

Clicker 4

Clicker 4

Kombineret skærmtastatur og kommunikationsprogram. Skærmtastaturet har et antal felter, som kan defineres til at indeholde sætninger, ord, enkelte bogstaver, lyd, billeder, museklik m.v. Indholdet af felterne kan sendes til et hvilket som helst program fx. Clicker Writer. Mulighed for at benytte både digitaliseret og syntestisk tale.

Føj til huskeliste
Rolltalk Nova text

Rolltalk Nova text

Programmet Rolltalk Nova er til brugere som benytter Rolltalk, PC eller Tablet til kommunikation. NOVA er en færdiglavet opsætning til komplet kommunikation med ord og sætninger, meget brugervenlig og brugeren eller pårørende kan lave alle indstillinger selv. Kan både bruges af voksne og børn.

Føj til huskeliste