Symbolbaseret kommunikationssoftware

Programmer, som tilretter computer, tablet eller smartphone til et kommunikationshjælpemiddel med symboler i brugergrænsefladen og med et output i form af tale, skrift eller symboler.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne beskedRolltalk Designer 8

Rolltalk Designer 8

Et program til brugere som benytter Rolltalk, PC eller Tablet til kommunikation. Kan tilpasses individuelt til alternative betjeningsformer og til brugere som anvender symboler, tekst, tale.
Har både DA EN talesyntese, PCS symboler, færdiglavede eksempler og skabeloner, instruktionsfilm. Licens kan aktiveres på 5 maskiner. Til voksne og børn.

Føj til huskeliste
Boardmaker USB v. 6

Boardmaker USB v. 6

Med Boardmaker v. 6 kan du understøtte symbolbaseret undervisning, skabe struktureret overblik for den enkelte eller klasse. Boardmaker v. 6 giver undervisere mulighed for at skabe en bred vifte af materialer med de mange brugervenlige og tidsbesparende værktøjer og funktioner. Boardmakerv. 6 inkluderer mere end 7000 billedsymboler (PCS)

Føj til huskeliste

ABCLEG
Bredballecenter 9
7120 Vejle Øst

Boardmaker USB v. 6 incl 2000-2012 Addendum

Boardmaker USB v. 6 incl 2000-2012 Addendum

BoardMaker er et brugervenligt computerprogram, der indeholder et stort symbolbibliotek. Billederne kan redigeres og laves personligt. Der kan indhentes billeder fra personligt fotoalbum og/eller fra internettet. Brug billederne til at lave strukturtavler der f.eks. Skitserer et forløb. Billederne bruges også til at lave overlays på talemaskiner.

Føj til huskeliste

AB Handic Help
Maglebjergvej 8, Lundtofte
2800 Kongens Lyngby

Boardmaker v. 6.0 USB stik

Boardmaker v. 6.0 USB stik

Boardmaker, et computerprogram der hjælper dig med at lave piktogrammer, symboler og billeder. Kan lave dine egne symboler, billeder eller piktogrammer, eller gøre brug af programmets mere end 4500 unikke symboler. Med den nye Boardmaker USB får du 7000 ekstra unikke symboler oveni, plus den også indeholder alle piktogrammer fra Adennum 2000-2012.

Føj til huskeliste
OnScreenCommunicator

OnScreenCommunicator

OnScreenCommunicator er et kommunikationsprogram som er specielt udviklet til mennesker, hvis evne til at kommunikere er blevet betydeligt begrænset grundet sygdom. Det windows-baserede computerprogram understøtter symbol- og tekstbaseret kommunikation. Programmet kan vise et sprog og imens tale et andet og kan oversætte mellem mere end 25 sprog.

Føj til huskeliste

Teknologi i Praksis
MarselisborgCentret, P. P. Ørumsgade 9-11, Bygning 3, 1.sal
8000 Århus C.

Boardmaker v. 6.0

Boardmaker v. 6.0

Boardmaker er det mest brugte program blandt terapeuter og speciallærere til at designe og oprette symbolbaseret materiale og kommunikationstavler. Boardmaker er et tegneprogram kombineret med en grafisk database med mere end 4500 billeder eller PCS. Boardmaker er rygraden i programfamilien alle dele af Boardmaker finder du også BM med SDP.

Føj til huskeliste

AB Handic Help
Maglebjergvej 8, Lundtofte
2800 Kongens Lyngby

Clicker 4

Clicker 4

Kombineret skærmtastatur og kommunikationsprogram. Skærmtastaturet har et antal felter, som kan defineres til at indeholde sætninger, ord, enkelte bogstaver, lyd, billeder, museklik m.v. Indholdet af felterne kan sendes til et hvilket som helst program fx. Clicker Writer. Mulighed for at benytte både digitaliseret og syntestisk tale.

Føj til huskeliste
Rolltalk Nova text

Rolltalk Nova text

Programmet Rolltalk Nova er til brugere som benytter Rolltalk, PC eller Tablet til kommunikation. NOVA er en færdiglavet opsætning til komplet kommunikation med ord og sætninger, meget brugervenlig og brugeren eller pårørende kan lave alle indstillinger selv. Kan både bruges af voksne og børn.

Føj til huskeliste
Tobii Communicator 5

Tobii Communicator 5

Communicator 5 er et komplet kommunikationsprogram. Du kan anvende programmet til symbol- eller tekstbaseret kommunikation og med mulighed for e-mail, sms, facebook, skype og omverdenskontrol, skærmtastatur. Der følger mange færdiglavede eksempler med - klar til brug. Inkl. talesynteser fra Acapela (Mette og Rasmus) og 7500 symbolstix symboler.

Føj til huskeliste

ASK
Lykkesholms Allé 30 A
1902 Frederiksberg

The Grid 2, single user

The Grid 2, single user

Grid2 er programmet til din pc, hvor du kan redigere og oprette nye kommunikationstavler til GridPlayer. Du kan også vælge at anvende Grid2 som dit kommunikationsprogram. Du kan vælge et stort felt eller så mange felter du har lyst til. Du kan indtale selv eller bruge de danske syntetiske stemmer. Hvert felt kan programmeres som du ønsker det.

Føj til huskeliste

AB Handic Help
Maglebjergvej 8, Lundtofte
2800 Kongens Lyngby