Symbolbaseret kommunikationssoftware

Programmer, som tilretter computer, tablet eller smartphone til et kommunikationshjælpemiddel med symboler i brugergrænsefladen og med et output i form af tale, skrift eller symboler. Bogstav- og symbolsæt samt bogstav- og symboltavler, se 22 21 03.

Filtrér på detaljer

    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Boardmaker 7

Boardmaker 7

Boardmaker er et computerprogram der hjælper dig med at lave piktogrammer, symboler og billeder. Du kan lave dine helt egne symboler, billeder eller piktogrammer, men du kan også gøre brug af programmets mere end 45.000 symboler.

Føj til huskeliste
Grid for iPad

Grid for iPad

Grid til iPad er en populær og gennemarbejdet symbol- og tekst kommunikations-app, bygget omkring den banebrydende Grid 3 AAC-software.
Til alle aldre og målgrupper. Layoutet kan hurtigt og let tilpasses i appen eller via fjernredigering fra enhver Windows computer.
Købes som engangsbetaling på webshop eller månedlig abonnement i app store.

Føj til huskeliste
Rolltalk Designer 8

Rolltalk Designer 8

Et program til brugere som benytter Rolltalk, PC eller Tablet til kommunikation. Kan tilpasses individuelt til alternative betjeningsformer og til brugere som anvender symboler, tekst, tale.
Har både DA EN talesyntese, PCS symboler, færdiglavede eksempler og skabeloner, instruktionsfilm. Licens kan aktiveres på 5 maskiner. Til voksne og børn.

Føj til huskeliste
Bliss Symboler

Bliss Symboler

Bliss symboler er et semantisk grafisk sprog, der består af Bliss-tegn og Bliss-ord. Det er et sprog, der giver brugerne mulighed for at oprette nye Bliss-ord efter behov. Bliss symboler virker til Grid 3, der giver uendelige muligheder for at kommunikere og interagere med verdenen omkring dig

Føj til huskeliste
Mind Express 5

Mind Express 5

Et komplet kommunikationsprogram til sproglig udvikling og daglig kommunikation. Mind Express står stærkt med bl.a. komplet læringskurve for symbolkommunikation, banebrydende grammatikfunktioner og integreret internetbrowser. Arbejdsflowet er let og det går utrolig hurtigt at lave sine egne sidesæt. Alt kan tilpasses den enkelte bruger.

Føj til huskeliste

ASK
Lykkesholms Allé 30 A
1902 Frederiksberg

Boardmaker 7

Boardmaker 7

Nu med endnu flere funktioner og muligheder som gør dit arbejde hurtigere og nemmere.
Mange færdiglavede undervisningsmaterialer til elever i alle aldre. Ny intuitiv brugergrænseflade med let tilpasning og udskrivning af skabeloner.
Kæmpe udvalg af PCS symboler, som repræsenterer alle niveauer.
Tilgå over 90.000 færdiglavede materialer.

Føj til huskeliste

ASK
Lykkesholms Allé 30 A
1902 Frederiksberg

Snap Core First

Snap Core First

Snap Core First er et kommunikationsprogram til symbolbrugere, udviklet til at afhjælpe sproghandicap. Baseret på kerneord og PCS symboler er det enkelt at bruge og designet til at vokse sammen med brugere i alle aldre og niveauer. Benyttes med øjenstyring, touch, kontakt, joystick. Til Tobii Dynavox computere og andre Windows computere.

Føj til huskeliste

ASK
Lykkesholms Allé 30 A
1902 Frederiksberg

PODD for Windows

PODD for Windows

Få Gayle Porters populære kommunikationsbøger på din Windows enhed. PODD for Windows er et tilkøb i Grid 3. PODD er pragmatisk organisering af dynamiske displays, og giver symbolbrugere et rigtig godt ordforråd. Du kan nøjes med tilføjelsen hvis du allerede har Grid 3 på en enhed, kontakt os for samlet løsning.

Føj til huskeliste
PODD for iOS

PODD for iOS

Få Gayle Porters populære kommunikationsbøger på din iPad. PODD for iOS er et tilkøb i Grid for IPad. Kan findes i Appstore og på vores webshop. PODD er pragmatisk organisering af dynamiske displays, og giver symbolbrugere et rigtig godt ordforråd. Du kan nøjes med tilføjelsen hvis du allerede har Grid for iPad, kontakt os for samlet løsning.

Føj til huskeliste
Boardmaker v. 6 på email

Boardmaker v. 6 på email

Nu kan Boardmaker fås på e-mail. Mail-versionen indeholder alt fra det du kender fra USB versionen, samt inkluderet ADDENDUM BUNDLE 2000-2012 tilllægspakke som indeholder over 7.000 symboler og er en omfattende udvidelse af de eksisterende 4.500 symboler fra Boardmaker V6. Ganske enkelt er der mere for pengene i den nye Boardmaker V6 MAIL.

Føj til huskeliste