Symbolbaseret kommunikationssoftware

Programmer, som tilretter computer, tablet eller smartphone til et kommunikationshjælpemiddel med symboler i brugergrænsefladen og med et output i form af tale, skrift eller symboler. Bogstav- og symbolsæt samt bogstav- og symboltavler, se 22 21 03.

Filtrér på detaljer

    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.KnowMe

KnowMe

KnowMe er baseret på de udtryk, personen allerede bruger. Personen skal ikke lære at anvende hjælpemidlet. Brugeren kommunikerer på den måde, der er naturlig for dem, mens omgivelserne lærer at forstå brugerens udtryk.
Ved at arbejde med personens udtryk i KnowMe bliver du mere opmærksom. Og den respons personen møder, bliver ens og forudsigeligt.

Føj til huskeliste
Boardmaker 7

Boardmaker 7

Med Boardmaker v. 7 kan du understøtte symbolbaseret undervisning, skabe struktureret overblik for den enkelte eller klasse. Boardmaker v. 7 giver undervisere mulighed for at skabe en bred vifte af materialer med de mange brugervenlige og tidsbesparende værktøjer og funktioner. Boardmakerv. 7 inkluderer mere end 7000 billedsymboler (PCS)

Føj til huskeliste
Boardmaker 7

Boardmaker 7

Boardmaker er et computerprogram der hjælper dig med at lave piktogrammer, symboler og billeder. Du kan lave dine helt egne symboler, billeder eller piktogrammer, men du kan også gøre brug af programmets mere end 45.000 symboler.

Føj til huskeliste
Grid for iPad

Grid for iPad

Grid til iPad er en populær og gennemarbejdet symbol- og tekst kommunikations-app, bygget omkring den banebrydende Grid 3 AAC-software.
Til alle aldre og målgrupper. Layoutet kan hurtigt og let tilpasses i appen eller via fjernredigering fra enhver Windows computer.
Købes som engangsbetaling på webshop eller månedlig abonnement i app store.

Føj til huskeliste
Rolltalk Designer 8

Rolltalk Designer 8

Et program til brugere som benytter Rolltalk, PC eller Tablet til kommunikation. Kan tilpasses individuelt til alternative betjeningsformer og til brugere som anvender symboler, tekst, tale.
Har både DA EN talesyntese, PCS symboler, færdiglavede eksempler og skabeloner, instruktionsfilm. Licens kan aktiveres på 5 maskiner. Til voksne og børn.

Føj til huskeliste
Look to Learn

Look to Learn

Med mange specialudviklet aktiviteter, er Look to Learn en medrivende og underholdende måde at lære at bruge en øjenstyring. Alle aktiviteter er udviklet sammen med lærere og terapeuter med det formål at udvikle færdigheder til alternativ betjening og årsag virkning.

Føj til huskeliste
Bliss Symboler

Bliss Symboler

Bliss symboler er et semantisk grafisk sprog, der består af Bliss-tegn og Bliss-ord. Det er et sprog, der giver brugerne mulighed for at oprette nye Bliss-ord efter behov. Bliss symboler virker til Grid 3, der giver uendelige muligheder for at kommunikere og interagere med verdenen omkring dig

Føj til huskeliste
Mind Express 5

Mind Express 5

Et komplet kommunikationsprogram til sproglig udvikling og daglig kommunikation. Mind Express står stærkt med bl.a. komplet læringskurve for symbolkommunikation, banebrydende grammatikfunktioner og integreret internetbrowser. Arbejdsflowet er let og det går utrolig hurtigt at lave sine egne sidesæt. Alt kan tilpasses den enkelte bruger.

Føj til huskeliste

ASK
Lykkesholms Allé 30 A
1902 Frederiksberg

Boardmaker 7

Boardmaker 7

Nu med endnu flere funktioner og muligheder som gør dit arbejde hurtigere og nemmere.
Mange færdiglavede undervisningsmaterialer til elever i alle aldre. Ny intuitiv brugergrænseflade med let tilpasning og udskrivning af skabeloner.
Kæmpe udvalg af PCS symboler, som repræsenterer alle niveauer.
Tilgå over 90.000 færdiglavede materialer.

Føj til huskeliste

ASK
Lykkesholms Allé 30 A
1902 Frederiksberg

Snap Core First

Snap Core First

Snap Core First er et kommunikationsprogram til symbolbrugere, udviklet til at afhjælpe sproghandicap. Baseret på kerneord og PCS symboler er det enkelt at bruge og designet til at vokse sammen med brugere i alle aldre og niveauer. Benyttes med øjenstyring, touch, kontakt, joystick. Til Tobii Dynavox computere og andre Windows computere.

Føj til huskeliste

ASK
Lykkesholms Allé 30 A
1902 Frederiksberg