Hjælpemidler til fjernkommunikation

Hjælpemidler til telefoni og elektronisk netværkskommunikation. Herunder hører hjælpemidler, som primært anvendes til fjernkommunikation, men som også har mulighed for at understøtte nærkommunikation. Hjælpemidler til nærkommunikation, se 22 21.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne beskedCareCom DECT Basic

CareCom DECT Basic

CareCom DECT Basic er et 2-vejs samtaleapparat til Tunstalls trådløse personsikringssystemer. CareCom DECT Basic er trådløs, så den kan flyttes rundt i huset efter behov. Det giver en unik mulighed for at udstyre udvalgte beboere med deres eget samtaleapparat, som kan placeres det mest hensigtsmæssige sted i boligen.

Føj til huskeliste
Power Tel M6700

Power Tel M6700

Klaptelefon med ekstra store taster. Sos knap der ringer automatisk op til 5 udvalgte kontakter. 3 hurtig valgstaster. Telefonbog op til 100 navne og numre. Menu og dansktalende taster. Automatisk tasteturlås når klappen lukkes ned. Taletid op til 7 timer og standby op til 8 dage. Send og modtag sms. LED lys, Kalender, lommeregner, alarm og stopur.

Føj til huskeliste

Butik KIK
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup

Power Tel M6300

Power Tel M6300

En ny mobil telefon med ekstra store taster. Telefon med plads til 200nr.
Vibrator alarm ved indgående opkald/beskeder. Menu på dansk. Op til 5 timers tale.Stand by tid op til 8 dage. Alarm opkald,sos knap, Bluetooth. Version 2,0.Tilslutning til hovedtelefoner. Forstærker lyden op til 30dB. Ringe signal op 90 dB.

Føj til huskeliste

Butik KIK
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup

ErgoPhone S 510 Phonic Ear, Forstærkertelefon

ErgoPhone S 510 Phonic Ear, Forstærkertelefon

Kraftig indbygget teleslynge, store taster og nødkaldsfunktion. Enkel at betjene og skydekontakter til at justere lyden på telefonrør, højtaler og ringetone. Teleslyngen eliminerer baggrundsstøj og gør det muligt for høreapparatsbrugere at undgå problemer med feedback (hyl). Ergophone S 510 Phonic Ear har en integreret nødopkaldsfunktion.

Føj til huskeliste
Fleksibel Ergonomisk iPad/Tablet holder

Fleksibel Ergonomisk iPad/Tablet holder

Denne ergonomiske og fleksible iPad-holder består af et universalbeslag samt en 75 cm fleksibel slange. Den kan nemt monteres på alle overflader og kan bruges i hele hjemmet: Der er mange muligheder for brug af iPad-holderen - kun fantasien sætter grænser.

Føj til huskeliste
Doro Phone Easy 507S

Doro Phone Easy 507S

Telefonen har store, tydelige og adskilte taster. Telefonen har derudover også 3 hurtigvalgstaster, så man hurtigt kan ringe en pårørende op. Fås i farverne: Stål og mørkeblå.

Føj til huskeliste

Butik KIK
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup

FWF ( Fun with Felix)

FWF ( Fun with Felix)

Fantastisk behageligt og stærkt beskyttelses cover til IPad 2,3 & 4. Fremstillet i non-toxit Apple certified rubber. Beskytter Ipads maximalt mod stød og slag. Velegnet til såvel børn, unge som ældre. Kan med fordel benyttes til sengeliggende. Leveres i flg. farver : Sort, blå, grøn, pink og lilla. Kan vaskes i maskine ved 70 gr.

Føj til huskeliste

Bjørn Nielsen Rehab & Hospitalsartikler A/S
Sønderbyen 7
9510 Arden

Quaakin

Quaakin

Ved at kombinere moderne teknologier, pædagogiske metoder, praktisk erfaring og masser af bruger feedback, har vi skabt verdens bedste sociale kommunikations platform for mennesker med særlige behov. Quaakin giver som de eneste, mennesker med særlige behov et sikkert, overskueligt og personligt alternativ til Facebook og andre social platforme.

Føj til huskeliste

Flexsus ApS
Willumsvej 22B
2300 København

Doro Phoneasy 516

Doro Phoneasy 516

Enkel og brugervenlig mobiltelefon i klassisk design. Telefonens taster er store, hvilket gør dem nemmere at ramme, og så har den 2 hurtigvalgstaster, der betyder, at du med kun ét tryk kan ringe dine pårørende op. Udstyret med et kamera, så du kan tage billeder, optage videoer og dele dem med din familie og venner. Indbygget tryghedsknap.

Føj til huskeliste

Seniorshop ApS
Søborg Hovedgade 44
2860 Søborg

Relation 2

Relation 2

En kraftig forstærkertelefon med indbygget telespole og en ekstra forstærkning, der giver en naturlig lydgengivelse uden forværængning.
Designet og frestillet til mennesker med nedsat hørelse. Telefonen er udformet så den bedst muligt tilgodeser brugerens behov.
Høreapparatsbrugere undgår problemer med feedback og baggrundsstøj.

Føj til huskeliste