Hjælpemidler til fjernkommunikation

Hjælpemidler til telefoni og elektronisk netværkskommunikation. Herunder hører hjælpemidler, som primært anvendes til fjernkommunikation, men som også har mulighed for at understøtte nærkommunikation. Hjælpemidler til nærkommunikation, se 22 21.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Flashtel Comfort III Bluetooth forstærkertelefon

Flashtel Comfort III Bluetooth forstærkertelefon

FlashTELcomfort3 har en tydelig, selvlysende skærm med stor og letlæselig skrift. Den er også udstyret med store taster, der er nemme at betjene. Lyden kan forstærkes med op til 30 dB. Telefonen fås i to udgaver: med og uden Bluetooth-funktion. Denne udgave af flashTELcomfort3 er med Bluetooth-funktion

Føj til huskeliste
Flashtel Comfort III forstærkertelefon

Flashtel Comfort III forstærkertelefon

flashTELcomfort3 har en tydelig, selvlysende skærm med stor og letlæselig skrift. Den er også udstyret med store taster, der er nemme at betjene. Lyden kan forstærkes med op til 30 dB. Telefonen fås i to udgaver: med og uden Bluetooth-funktion. Denne udgave af flashTELcomfort3 er uden Bluetooth-funktion.

Føj til huskeliste
Rolltalk Multi mini

Rolltalk Multi mini

For borgere der ønsker en brugervenlig tablet på 8 tommer, hvor betjeningen vælges ud fra borgerens behov. Rolltalk Multi mini kan betjenes med touch, scanning og tastatur. Denne tablet kan både anvende Rolltalk Designer og Rolltalk Nova, der er tilpasset borgere med bevægelses eller talevanskeligheder.

Føj til huskeliste
Rolltalk Multi

Rolltalk Multi

For borgere der ønsker en brugervenlig tablet på 11 tommer, hvor betjeningen vælges ud fra borgerens behov. Rolltalk Multi kan betjenes med øjenstyring, hovedmus, scanning, touch og tastatur. Denne tablet kan både anvende Rolltalk Designer og Rolltalk Nova, der er tilpasset borgere med bevægelses eller talevanskeligheder.

Føj til huskeliste
Rolltalk Touch mini

Rolltalk Touch mini

Til borgere der ønsker en brugervenlig tablet på 8 tommer til at betjene deres kommunikationsopsætning. Denne tablet anvender Rolltalk Designer, og dermed skabes en komplet kommunikationsløsning. I Rolltalk Designer findes færdige sider til symbol og tekstkommunikation, sociale medier, omgivelseskontrol, e-mail, Skype mv.

Føj til huskeliste
Rolltalk Touch

Rolltalk Touch

Til borgere der ønsker en brugervenlig tablet på 11 tommer til at betjene deres kommunikationsopsætning. Denne tablet anvender Rolltalk Designer, og dermed skabes en komplet kommunikationsløsning. I Rolltalk Designer findes færdige sider til symbol og tekstkommunikation, sociale medier, omgivelseskontrol, e-mail, Skype mv.

Føj til huskeliste
Enabler phone

Enabler phone

Kan styre en håndfri-telefon ved at bruge en BJ betjening eller ved hjælp af en kontakt. Der kan foretages opkald ved hjælp af hurtigopkald, hvor der kan gemmes op til 10 numre, eller ved at indtaste telefonnummerets tal. Enabler Phone består af to dele en telefon med en håndfri højtaler og enableren som giver mulighed for trådløs styring.

Føj til huskeliste
Doro Phone Easy 632

Doro Phone Easy 632

Doro PhoneEasy 632 er en simpel telefon med mange brugervenlige funktioner. Den har en GPS funktion som er simpel at betjene. Telefonen har fobindelse til internettet, så man kan modtage e-mails. Telefonen har talende taster.

Føj til huskeliste

Butik KIK
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup

Relation2 forstærkertelefon med telespole

Relation2 forstærkertelefon med telespole

En kraftig forstærkertelefon med indbygget telespole og en ekstra forstærkning, der giver en naturlig lydgengivelse uden forvrængning.
Designet og fremstillet til mennesker med nedsat hørelse. Telefonen er udformet så den bedst muligt tilgodeser brugerens behov. Høreapparatbrugere undgår problemer med feedback og baggrundsstøj.

Føj til huskeliste

Aalborg Høreteknik A/S - Fabers Høreteknik A/S
Sofiendalsvej 88
9200 Aalborg SV

AP40 Forstærkertelefon med indbygget telespole

AP40 Forstærkertelefon med indbygget telespole

AP40 telefonen har indbygget telespole og meget store taster hvilket gør den specielt velegnet til personer med nedsat hørelse og syn.
Telefonen har styrke- og toneregulering samt 12 hukommelsesnumre til de direkte opkald. AP40 er en analog telefon.

Føj til huskeliste

HJÆLPEMIDLER FOR HANDICAPPEDE (HFH)
Sofiendalsvej 88
9200 Aalborg SV