Smartphones

Mobiltelefoner med berøringsfølsom skærm og operativsystem der gør det muligt at anvende computerfunktioner.

Filtrér på detaljer

    
    
    
    
    
timer
timer
" (± 1 ")
GB
Megapixels
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.SmartVision2 Telefon

SmartVision2 Telefon

SmartVision2 Telefon er en smartphone designet til blinde og svagtseende. Det unikke ved SmartVision2 Telefonen er det alfanumeriske tastatur som består af store, taktil knapper. Derudover har SmartVision2 Telefonen en stor skærm til den svagtseende bruger. Endvidere har den også en SOS knap på bagsiden.

Føj til huskeliste
Doro 8080 Smartphone

Doro 8080 Smartphone

Denne smartphone er kompatibel med høreapparater, og med dens høje HAC rangering på T4/M4 giver den høj, klar og tydelig lyd næsten uden interferens fra omgivelserne. Telefonen har en tryghedsknap med den nye Doro response software. Giver adgang til nødkald med gps lokation og mulighed for fjernadgang af fx. mobilens indstillinger.

Føj til huskeliste
Doro 8050 smartphone

Doro 8050 smartphone

Smartphone med Doros nye nødkaldssystem, Response, kan der ved tryk op knappen ringes op til rækken af nødkontakter. Nødkontakterne har også muligheden for, via response app, at få fjernadgang til mobilens indstillinger og se dens gps lokation. Telefonen er kompatibel med høreapparater og har en T4/M4 HAC klassificering.

Føj til huskeliste
emporia SMART 3 smartphone

emporia SMART 3 smartphone

Med nødkaldsknap, på bagsiden af mobilen, som ved aktivering ringer op til fem udvalgte nødkontakter. Kontakterne skal kvittere for nødkaldet, hvoraf dit nødkald ikke ender med at havne i en telefonsvarer. Mulighed for forstørrelse af tekst og ikoner. IP54 certificeret for støv- og vandbestandighed

Føj til huskeliste
PowerTel M9500

PowerTel M9500

4G Smartphone med integreret teleslynge. Bluetooth. 40 dB i volumen, 90 dB i ringetone.
Dansk skrift- og sprogmenu. 5 tommer touchskærm med store ikoner, og mulighed for at få stor skrift.
SMS og MMS funktion, vibrationer, taletaster m.m. Kamera på front og bagside i høj opløsning.
SOS knap på bagsiden. USB stik til opkobling til PC.

Føj til huskeliste

Butik KIK
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup

Doro 8040 Smartphone

Doro 8040 Smartphone

Doro 8040 den sidste nye smartphone, fra Doro.Uanset om du skal købe din første smartphone eller opgradere en gammel, så kan du nu opleve en helt ny elegance og enkelhed som mange sikkert vil misunde dig. Doro 8040 vil imponere enhver, der kommer i nærheden af den, med sin store, smukke skærm der er 5 tommer. Den kan sende og modtage MMS og SMS.

Føj til huskeliste

Butik KIK
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup

Doro 8035 4G smartphone

Doro 8035 4G smartphone

Med den nye Doro 8035 smartphone får du det bedste fra alle verdener. Få alt det, du kunne ønske dig,
fra en sand Android-oplevelse og flot design.
Du vil blive ført gemmen hele opstarten og installationen trin for trin. Telefonen har også en nødkaldsknap med GPS position på bagsiden.
Telefonen måler: L.14,5 cm B:7 cm Vægt:125 gr.

Føj til huskeliste

Butik KIK
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup

EmporiaSMART.2

EmporiaSMART.2

Den nye emporiaSMART.2 med 5 skærm, kombinerer moderne og elegant design med enkel, nem og brugervenlig menu-struktur udviklet for brugeren.
Nem menustruktur. Nødkaldsfunktion med mulighed for tilkobling af nødkaldsknap til CEKURA døgnbemandet Tryghedcenter (valgfrit). Der er indbygget Bluetooth i telefonen.

Føj til huskeliste

CEKURA A/S
Amagerbrogade 41, 1 th.
2300 København S

PowerTel M9500

PowerTel M9500

4G Smartphone med integreret teleslynge. Bluetooth. 40 dB i volumen, 90 dB i ringetone. Dansk skrift- og sprogmenu. 5 tommer touchskærm med store ikoner, og mulighed for at få stor skrift. SMS og MMS funktion, vibrationer, taletaster m.m. Kamera på front og bagside i høj opløsning. SOS knap på bagsiden. USB stik til opkobling til PC.

Føj til huskeliste

Scantone A/S
Stestrupvej 86 B
4360 Kr. Eskilstrup

SmartVision GPS / OCR

SmartVision GPS / OCR

Din SmartVision kan opgraderes med en GPS og en OCR løsning. GPSen er specifikt udviklet til blinde og svagsynede og har flere forskellige navigationsmuligheder, for eksempel som fodgænger, i bil, turn-by-turn, direkte og så videre. OCR delen kan benyttes til at scanne og få oplæst trykt materiale, enten fra kameraet eller fra gemte billeder.

Føj til huskeliste