Nedtællingsure

Tidsmålere der angiver den resterende tid og evt. giver signal efter en given tid fx minuture og timeglas. Kan være udstyret med forstørret display, akustisk eller taktil aflæsning.

Filtrér på detaljer

    
    
    
 info
Skal forstås som taktil aflæsning af tiden
    
    
    
    
    
    
    
    
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Time Timer PLUS 120 min

Time Timer PLUS 120 min

Den nye Time Timer PLUS HVID 20min har et praktisk bærehåndtag og beskytter den lyseblå signatur disk under en klar og holdbar plast linse. 14 x 18 cm
Precision quartz. Volume drejeknap. Letvægts anti-statiske disk. Center-drejeknap for indstilling af disken. Patenteret lyseblå. Valgfri alarm. Slagfast materiale. Ekstra store numre.

Føj til huskeliste
Time Timer PLUS 5 min

Time Timer PLUS 5 min

Den nye Time Timer PLUS 5 min. har et praktisk bærehåndtag og beskytter den grønne disk under en klar og holdbar plast linse. Ny praktisk størrelse: 14 x 18 cm.
Precision quartz. Volume drejeknap. Letvægts anti-statiske disk. Center-drejeknap for indstilling af disken. Intuitiv bevægelse. Valgfri alarm. Slagfast materiale. Ekstra store numre.

Føj til huskeliste
Time Timer MOD

Time Timer MOD

Med aftagelig latexfri beskyttelses omslag som giver bedre holdbarhed,beskyttende linse og dens kompakte størrelse gør MOD bærbar og nem at bruge på både arbejdet, skolen og i hjemmet.
Den røde skive bliver mindre efterhånden som tiden går, og dermed visualiseres tiden på en måde som mennesker med kognitive vanskeligheder kan forholde sig til

Føj til huskeliste
Time Timer MAX

Time Timer MAX

Den store Time Timer MAX skaber det bedste visuelle overblik med sin store røde ikoniske skive, samt mulighed for virkelige at være fleksible og omstillingsparat med alt i en Time Timer, da du har 8x intervaller samlet i et nedtællings ur.

Føj til huskeliste
Time Timer Desktop APP

Time Timer Desktop APP

Ved hjælp af Time Timer Dekstop APP er det nu muligt at gøre tiden visuel. Et stykke software til din PC, Mac, eller Android.
Time Timer virker som et nedtællingsur, men med den væsentlige forskel, at du nu ser og mærker tiden gå. Time Timer viser i grafisk form, hvor meget tid, der er tilbage.

Føj til huskeliste
Time Timer Watch

Time Timer Watch

Armbåndsur med Time Timer funktionen (børnemodel)
Stort let aflæselig LCD.Rød start/stop knap. 12/24 time valg. Vibrerende alarm. Audio alarm. Latex fri. Ridse modstandsdygtige linse. Lys i LCD. Water resistance(30M) Rustfri stål bagside

Føj til huskeliste
Time Timer Twist

Time Timer Twist

90-minutters digital Time Timer der visuelt viser tiden tæller ned.
Denne Time Timer har den klassiske røde farve rundt i kanten som er kendt fra Time Timernes røde disk.
Den har alarm med lyd og en magnetisk bagside. Lydløs drift.

Føj til huskeliste
Nedtællingsure fra ABCLeg ApS

Nedtællingsure fra ABCLeg ApS

Time Timer er i alt sin enkelthed ure og hjælpemidler, der på en nem og overskuelig måde viser tiden. Dette er med andre ord et nedtællingsur, der i grafisk form viser, hvor meget tid der er tilbage af en afstemt rum tid. Time Timeren er et effektivt værktøj, der kan visualisere, hvor lang tid der er gået, og hvor lang tid der er tilbage.

Føj til huskeliste
Time Timer Armbåndsur Voksen

Time Timer Armbåndsur Voksen

Armbåndsuret er perfekt til dig, der vil have din Time Timer lige ved hånden. Uret har udover Time Timer funktionen også et almindeligt ur og en alarm.

Føj til huskeliste
Time Timer med Magneter

Time Timer med Magneter

Time Timer nu med magnetisk bagflade, der gør uret perfekt til whiteboardet i skolen eller institutionen. Uret kan også stå selv eller hænge på væggen.

Føj til huskeliste