Nedtællingsure

Tidsmålere der angiver den resterende tid og evt. giver signal efter en given tid fx minuture og timeglas. Kan være udstyret med forstørret display, akustisk eller taktil aflæsning.

Filtrér på detaljer

    
    
    
 info
Skal forstås som taktil aflæsning af tiden
    
    
    
    
    
    
    
    
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Time Timer Armbåndsur Barn

Time Timer Armbåndsur Barn

Til brugere med særlige behov, som fx ADHD eller Autisme m.v. Uret giver dig mulighed for at have Time Timeren lige ved hånden hele tiden. Der medfølger en dansk og let forståelig manual. Uret er også velegnet til at håndtere medicin-indtag, da man kan indstille en alarm der gentages fx hver 4. time. Findes i blå og pink.

Føj til huskeliste
Time Timer Lille

Time Timer Lille

Time Timer Lille Limegrøn er perfekt til individuelt brug i fx skolen eller institutionen. Findes i Turkisblå, Sort og Limegrøn. Fungerer, som et nedtællingsur, forskellen er dog at du med Time Timer visuelt ser tiden gå.
Varenummer: JAC5037
Størrelse: 7,5 x 7,5 cm

Føj til huskeliste
Time Timer PLUS 60 min Hvid

Time Timer PLUS 60 min Hvid

Til undervisning i institution eller i SFO, kan også benyttes til individuelt brug. Via knappen i midten af uret sættes den røde skive til det ønskede interval. Herefter kan du visuelt se tiden gå. Det giver brugeren en bedre fornemmelse af tiden og gør skift mellem aktiviteter lettere. Størrelse: 14x18 cm. Audio Signal, Lydløs drift (tikker ikke).

Føj til huskeliste
Time Timer MOD

Time Timer MOD

Time Timer MOD er perfekt til individuelt brug. Sæt den røde skive på det ønskede interval og se tiden visuelt gå.

Føj til huskeliste
Time Timer TWIST

Time Timer TWIST

Time Timer Twist er et af de mindste og billigste Time Timer ure du kan få. Det er i modsætning til de andre ure digitalt og med magnetisk bagside. Urets størrelse er 8,5 cm i diameter og 2,3 cm i dybden. 90 minutter timer. Tiden vises også digitalt.

Føj til huskeliste
Time Timer PLUS 120 min

Time Timer PLUS 120 min

Et Time Timer ur viser tiden visuelt og gør det nemere for børn eller andre brugere med særlige behov at relatere til tid og konceptet heraf. Størrelse 14x18cm, uret er lydløst og tikker ikke. Modellen findes også med intervaller 5, 20 og 60 minutter.

Føj til huskeliste
Time Timer PLUS 20 min

Time Timer PLUS 20 min

Time Timer PLUS 20 min er perfekt til dig der har brug for intervaller, som 5, 10, 15 eller 20 min. Uret kan bruges i klasseværelset, i institutionen eller til personligt brug. Uret viser via den lyseblå skive hvor lang tid der er tilbage af tiden, og du ser på den måde visuelt tiden gå.

Føj til huskeliste
Time Timer PLUS 5 min

Time Timer PLUS 5 min

Time Timer PLUS 5 minutter er specielt god til dig, der har brug for små visuelle intervaller. Fx til en tænkepause, vælgepause, børste tænder osv. Størrelse 14x18cm, Lydløs drift (tikker ikke). Modellen findes også i andre intervaller som 20 min, 60 min og 120 min.

Føj til huskeliste
Timestokken 20 minutter

Timestokken 20 minutter

Timestokken er et elektronisk timeglas som med lysende prikker viser hvor meget tid det er tilbage af det definerede tidsinterval. Timestokken 20 Minutter kan tælle ned 5, 10, 15 og 20 minutter.
Uret viser nedtællinger med lysende prikker som langsom nedtælles og giver barnet visuel hjælp til hvornår er tiden gået.

Føj til huskeliste
Time Timer MOD

Time Timer MOD

Den røde skive er beskyttet med en gennemsigtig front. På grund af sin lille størrelse ( 9 x 9 cm) er Time Timer MOD meget velegnet til rejser og let at bruge i skolen, hjem og arbejde. Alarmen kan sætte på on/off, som gør den perfekt til lyd-følsomme miljøer. Batterirum på bagsiden.
Farvede cover kan tilkøbes: turkis, lime grøn og pink.

Føj til huskeliste

AB Handic Help
Maglebjergvej 8, Lundtofte
2800 Kongens Lyngby