Medicinæsker med påmindelse

Medicinæsker med visuel, taktil eller auditiv påmindelse. Doseringsæsker, se 04 19 04 - 01.

Filtrér på detaljer

    
    
    
    
(± 2 )
(± 1 )
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Medicinhusker

Medicinhusker

Medicin til tiden - DoseSystem minder dig om at tage din medicin til tiden og giver tryghed for dig og dine pårørende i hverdagen. Det er udviklet i tæt samarbejde med borgere og plejepersonalet i de danske kommuner, for at sikre den medicinske behandling bliver overholdt.

Føj til huskeliste

DoseSystem A/S
Købmagergade 22, 2 sal
1150 København

Pilleæske med alarm

Pilleæske med alarm

Denne pilleæske med alarm er udviklet med Parkinsons & Alzheimers patienter i tankerne.Op 8 daglige alarmer. Når alarmen går i gang blinker en rød LED pære på låget for visuel påmindelse. Alarmen har to forskellige volumener. Stor tekst. Størrelse: 11x6x3 cm. Rengøring: Tørres af i hånden.

Føj til huskeliste
AL Pilleæske GSM med sms

AL Pilleæske GSM med sms

Alarm-pilleæsken har indbygget mobiltelefon modul (sim-kort) som kan sende SMS og e-mail alarm til pårørende, plejepersonale eller brugeren selv.
Automatisk fremføring af den korrekte medicin på indstillede tidspunkter.

Føj til huskeliste

Astrid Leisner & Søn ApS
Korsvangcentret 11
5610 Assens

Pilleæske med egen alarm

Pilleæske med egen alarm

Pilleæsken kan indstilles til bip eller en lyd du selv har optaget f.eks. musik, tale eller en høj lyd, der er let at høre.

Den har 4 daglige alarmer til 4 rum.
Låget er let at åbne også for svage fingre.
Alarmerne forsvinder ikke ved batteriskifte.

Der er et også nedtællingsur, så den alarmerer, når et tidsrum er gået.

God til tasken.

Føj til huskeliste
Pilleboks med timer

Pilleboks med timer

Pilleæske med mulighed for 4 alarmer på forskellige tidspunkter, når du skal have din medicin.

Er tilbagevendende, indtil de slås fra. Hvis medicinen skal tages præcis hver 24. time kan man vælge at bruge memoalarmer.
Hvis man glemmer en alarm, bipper den hvert 3. minut i 30 minutter, kan også ses ved, at alarmikonet blinker.

Har 4 gode rum.

Føj til huskeliste
AL Pilleæsker

AL Pilleæsker

Administration af medicinindtagelse kan være en svær størrelse. Især receptpligtig medicin kræver ofte, at man indtager sin medicin på fastsatte tidspunkter eller med bestemte intervaller for, at medicinen virker optimalt. Vi fører flere typer pilleæsker med alarm, der er velegnede til brug i hjemmet eller når medicinbrugeren er på farten.

Føj til huskeliste

Astrid Leisner & Søn ApS
Korsvangcentret 11
5610 Assens

Medicin dispensor karrussel

Medicin dispensor karrussel

Pivotell medicin karrusselen kan bruges til automatisk at give adgang til medicin, enten 4 gange om dagen i 1 uge eller 1 gang dagligt i en 28 dages periode. Der gives hørbare og visuelle alarmer til brugeren, hver gang medicinen skal tages samt sent en alarm via nødkaldet til plejer/vagtcentral, som sikrer, at medicinen bliver taget rettidigt.

Føj til huskeliste
MD.2

MD.2

60 doser med 20-25 tabletter pr. dosis (10-30 dages medicin). Op til 6 dispenseringer pr. døgn. Ingen mulighed for dobbeltdispensering. Håndtering af tidlig dosis samt pn-medicin.  Automatisk rapportering til plejere hvis ikke dispensering sker til tiden. Online servicecenter med information om historik, medicinerings-frekvens mv.

Føj til huskeliste

IMUMA ApS
Azaleavej 30 st.
2000 Frederiksberg

Medicin dispenser

Medicin dispenser

Pivotell Medicin dispenseren kan bruges til automatisk at give adgang til medicin, enten 4 gange om dagen i 1 uge eller 1 gang dagligt i en 28 dages periode, der gives hørbare og visuelle alarmer til brugeren, hver gang medicinen skal tages. Batteridrevet. Sender automatisk batterifejl. Sender alarm, hvis medicin ikke indtaget.

Føj til huskeliste