Erindringssystemer

Produkter og software som bidrager til at vække erindring om fortidige begivenheder, fx talende fotoalbums.

Filtrér på detaljer

    
    
    
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.MemoryCube Plus

MemoryCube Plus

Vend terningen og start afslappende musik, naturlyde og billeder på TVet.
Skab reminiscens og meningsfulde samtaler med billeder, videoer og musik, der er let at forholde sig til for borgere med demens.
Beroligende virkning i situationer, der kan skabe forvirring såsom vagtskifte og spisning.
Forbedret stemning og arbejdsmiljø i fællesområderne.

Føj til huskeliste

Carity ApS
Gustav Wieds Vej 19, Kl
8000 Aarhus C

MemoryCube

MemoryCube

Hjælper ældre og personer med demens med at holde kontakt til familien og deres minder. Ved at vende MemoryCube vælges og vises billeder og videoer på TVet, som pårørende har sendt fra deres smartphone. Reminiscens med personlige billeder forbedrer livskvaliteten og styrker identiteten. Understøtter Android og iOS platforme.

Føj til huskeliste

Carity ApS
Gustav Wieds Vej 19, Kl
8000 Aarhus C

Videobog

Videobog

En videobog er en fysisk bog med en integreret skærm, som kan fremvise filmklip og billeder. Når du åbner videobogen, starter fremvisningen af billeder og filmklip automatisk. Videobogen kan lagre flere hundrede billeder samt filmklip, så du altid har minderne tæt på. Det er nemt at udskifte indholdet på videobogen, hvis dette ønskes.

Føj til huskeliste

nord advertising a/s
Skanderborgvej 232, 2 sal
8260 Viby J

Dmind

Dmind

Dmind er en App hvor vi har samlet nogle specifikke funktioner, der kan bidrage til at demente borgere samt deres pårørende kan få en tilpasset og struktureret dagligdag. Dmind er også et hjælpeværktøj til de personer der omgiver den enkelte borger. Dmind indeholde følgende funktioner, Kalender, beskedcenter, gæstebog, livshistorie og en profil.

Føj til huskeliste

D-minde IVS
Krakasvej 17
3400 Hillerød

Talende fotoalbum med SD-kort

Talende fotoalbum med SD-kort

Dette fotoalbum kan bruges til flere formål. Manualer, feriebilleder med lyd, undervisning, instruktioner, og musik. Der kan optages op til 100 minutter fordelt på de 20 fotos i hele albummet. Det særlige ved dette fotoalbum med lyd er, at man kan vælge at optage eller importere lyden eller musikken og overføre den til SD-kortet.

Føj til huskeliste
Talking Photo Album Pro

Talking Photo Album Pro

Fotoalbum med lyd. Optag egne beskeder direkte eller overfør lyde/melodier fra computeren på SD-kortet. 100 minutters taletid og 20 sider. Kom dine egne billeder eller print i og lav personlige historier.
Lyden kan justeres og der er mulighed for at tilkoble hovedtelefoner.

Føj til huskeliste

AB Handic Help
Maglebjergvej 8, Lundtofte
2800 Kongens Lyngby

Remories

Remories

Remories er en smartphone application, der bygger på idéen om hjælp til selvhjælp ved brug af værktøjer og principper inden for narrativ og kognitiv terapi. Applikationen kan anvendes som et værktøj til at arbejde og overkomme personlige udfordringer eller som supplement til terapi og anden behandling af mentale lidelser som depression og angst.

Føj til huskeliste

Remories
Toldbodgade 37b
1253 København K

Min Livshistorie

Min Livshistorie

Et kommunikations redskab som er værdifuldt for folk med demens, og andre hukommelses sygdomme, og for folk med varigt nedsat psykisk, fysisk funktionsniveau, samt et værktøj til at bekæmpe ensomhed. It-værktøjet der giver anledning til konkrete samtale emner, og værdifuldt i plejen for dermed at sikre at der ikke opstår fejl behandling.

Føj til huskeliste

Min Livshistorie A/S
Birk Centerpark 40
7400 Herning

Det talende fotoalbum PH-01W

Har plads til 24 billeder i størrelsen 10 x 15 cm. Billederne indsættes i nogle plastlommer og der kan indtales en kort besked for hvert billede på op til 10 sec. Talen aktiveres ved tryk forneden på billedet. fotoalbummet er batteridrevet af to AAA celler.

Føj til huskeliste