Systemer til alarmering ved faresituationer i omgivelserne

Brand-, røg- og gasalarmer samt oversvømmelses- og temperatursensorer.

Filtrér på detaljer

    
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Oversvømmelses sensor

Oversvømmelses sensor

Oversvømningssensoren er en lille føler der lægges på gulvet i f.eks.
badeværelse, toilet eller køkken. Føleren kan alarmere, hvis der er vand på gulvet, og derved forhindre, at der sker personskade eller vandskade.

Føj til huskeliste

Tunstall A/s
Niels Bohrs Vej 42, Stilling
8660 Skanderborg

Alert Røgalarm -trådløs med indbygget sender

Alert Røgalarm -trådløs med indbygget sender

Røgalarm med indbygget sender, som kan kodes til Accent værelsespanel
eller til Caresse tryghedstelefon. Røgalarm og sender forsynes af samme 9 volt batteri, som er nemt at skifte for brugeren. Røgalarmen sender automatisk batterialarm ved lav batteristyrke.

Føj til huskeliste

Tunstall A/s
Niels Bohrs Vej 42, Stilling
8660 Skanderborg

SD75 røgalarm (EU-frekvens)

SD75 røgalarm (EU-frekvens)

Røgalarmen er ikke en erstatning for et traditionelt brandalarmeringsanlæg, men som supplement ved specifikke behov. Det kan fx være beboere, der har svært ved at håndtere rygning på stuen eller i sengen. Når der registreres røg, lyder der en høj gentagende alarmtone og en alarm sendes til vagtcentralen. 869 MHz (432-470 MHz se SD72).

Føj til huskeliste

Tunstall A/s
Niels Bohrs Vej 42, Stilling
8660 Skanderborg

Røgalarm sender

Sender giver besked ved røg dannelser i rummet. Kan sende til alle ALs modtagere 1 og 4 kanals og personsøger med indbygget modtager. 433 Mhz sendefrekvens.

Føj til huskeliste

Astrid Leisner & Søn ApS
Korsvangcentret 2
5610 Assens

Gasalarm JO-EL med transformator

Advarer ved udslip af naturgas, flaskegas og bygas. Beregnet til placering indendørs i tørre rum, hvor der er fare for gasudslip f.eks. i fyrrum eller bryggers. Kan tillige bruges i båden eller i campingvognen. Placeringen i rummet er meget vigtig og afhængig af den type gas der anvendes.

Føj til huskeliste

Røgalarm CLASSIC SYSTEM

En ionisk alarm, der varsler i tide om røgudvikling ved brand i huset. Kan sammenkobles med op til 20 alarmer i samme system. Ved aktivering et sted i huset alarmerer alle. Leveres med 10 års batteri, skruer og rawlplugs. Dansk brugsanvisning medfølger. Kan sammenkobles med op til 20 alarmer i samme system.

Føj til huskeliste

Temperaturalarm

Alarm med varmedetektor til køkkener og garager og lign. Såfremt temperaturen stiger til over 58 grader vil alarmen lyde. Bliver i modsætning til røgalarmer også aktiveret ved ild opstået ved alkohol i f.eks. en vinkælder, selvom denne type ild ikke udløser røg. Kan monteres enkeltvis eller via ledning i system med op til 12 stk.

Føj til huskeliste