Læsestativer og læsepuder

Læsestativer, læseplader, konceptholdere, læsepuder m.m. Læseborde, skriveborde og pulte, se 18 03 06. Sengeborde, se 18 03 15.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne beskedBook Seat læsepude til bøger mm.

Book Seat læsepude til bøger mm.

Velkendt læsepude, som er bredt anvendelig til bøger. Indeholder små krøyerkugler, og kan derfor indstilles i alle tænkelige vinkler.
Læsepuden kan bruges stående på et bord eller liggende i skødet.
En transparant plade med elastik holder bogen og siderne på plads. Betrækket er fremstillet i materialet alcantara, som er meget rengøringsvenligt.

Føj til huskeliste
Stativ til bøger. brochurer og løse A4-ark

Stativ til bøger. brochurer og løse A4-ark

Bredt anvendeligt læsestativ som kan anvendes til både bøger, brochurer og løse A4-ark. Stativet har to små vridere som holder siderne på plads.
Det er derudover muligt at rotere det op til lodret position. Foden kan endvidere tages af, så det kan anvendes som en løs skriveplade.

Føj til huskeliste
Læsestativ i træ - justerbar læsevinkel

Læsestativ i træ - justerbar læsevinkel

Pænt læsestativ i træ, som står utroligt stabilt på bordet. Kanten som bogen hviler på er 3 cm., og derfor kan selv forholdsvist tykke bøger stå på stativet.
Vinklen kan indstilles i 5 forskellige trin. Det gøres ved hjælp af støttefoden på bagsiden.

Føj til huskeliste
Bookseat Læsepude

Bookseat Læsepude

FÅ HÆNDERNE FRI NÅR DU LÆSER

Læsepuden The Book Seat er designet, så du stort set kan læse over alt. Puden former sig efter underlaget, støtter din bog, giver dig mulighed for at slappe af i arme og skuldre og frie hænder til at gøre andre ting imens du læser. Passer til alle bøger, E bøger og tablets.

Føj til huskeliste
Vidamic Ergonomics Flexiholder

Vidamic Ergonomics Flexiholder

Vidamic Flexiholder er en dokumentholder, gør papirarbejdet foran skærmen lettere. Optimal placering af dokumentet lige foran øjnene for at undgå den hovedvridning, som ofte fører til belastningskader i nakke og skuldre. Fremstillet i refleksfrit plexiglas, placeres mellem tastatur og skærm. Smidig magnetlinial som former sig efter papirmængden.

Føj til huskeliste

Vidamic A/S
Ejby Mosevej 5
2600 Glostrup

Læsestativer

Læsestativer

To forskellige læsestativer fra Instrulog. De er begge svensk produceret og er derfor solide og kraftige. Læsestativerne findes i forskellige størrelser og formater. Fra det faste til det justerbare læsestativ. Se også gerne vores Pivot udgave på vores hjemmeside.

Føj til huskeliste
Book Seat Læsepude - Bogstøtte til Bøger Og Tablets

Book Seat Læsepude - Bogstøtte til Bøger Og Tablets

Bogstøtten fra Book Seat giver optimal støtte til bøger eller tablets. Kan tilpasses alle bogstørrelser med den lille acrylplade og elastik. Pladen vippes nemt ned, når der skal bladres i bogen. Aflaster hænder, skuldre, arme og nakken. Støtten kan af udseende sammenlignes med en minisækkepude, og den er nem at tilpasse til alle underlag.

Føj til huskeliste
Læsestativ i træ

Læsestativ i træ

Fremstillet i træ.
Kan stilles i forskellige vinkler.
Vridere der holder siderne på plads
Størrelse foldet sammen: 34x24 cm

Føj til huskeliste

Seniorshop ApS
Søborg Hovedgade 44
2860 Søborg

Bogholder

Bogholder

Pude til placering på knæ eller bord hvorpå en bog eller ipad kan placeres og dermed give optimal stilling for nakke og skuldre. Holder bog mens hænderne kan ligge afslappet uden at skulle holde bog i statisk stilling. Aflaster både hænder, skulder og nakke. Pudens facon og fyld former sig efter underlaget og bog/ipad puffes på plads i puden.

Føj til huskeliste
Luxo Manusholder

Luxo Manusholder

Lysegrå. Refleksfri plade i formatet 300 x 255 mm. Kan anvendes som læsestativ. Indstillelig plade, arm og lineal. Bordmodel velegnet til placering mellem tastatur og edb-skærm.

Føj til huskeliste