Læsepenne

Håndholdte og hovedbårne skannere/kameraer som oplæser trykt tekst med elektronisk stemme.

Filtrér på detaljer

    
    
    
    
    
    
    
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.OrCam MyEye

OrCam MyEye

Verdens bedste læsekamera. OrCam MyEye læser trykt tekst hurtigt, nøjagtigt og nemt. OrCam MyEye er et lille kamera monteret på et brillestel. Med indbygget batteri og intelligent software reagerer den så snart du peger på en tekst som du ønsker at læse. Med OrCam MyEye får du frihed til at læse, når du vil. Designet til svagtseende og blinde.

Føj til huskeliste
OrCam Read

OrCam Read

OrCam Read er en nem, trådløs og håndholdt læseenhed. Et redskab til dig der skal læse. OrCam Read læser trykt tekst for dig, enten via den indbyggede højttaler eller hovedtelefoner. OrCam Read er designet til alle med læseudfordringer. Ordblinde, svagtseende og alle andre med et læsebehov. OrCam Read læser trykt tekst og tekst på skærme.

Føj til huskeliste
OrCam 2.0

OrCam 2.0

OrCam MyEye 2.0. 2.0 betegner den trådløse udgave af OrCam MyEye. Helt samme princip som dens lillebror, blot er 2.0 trådløs, har indbygget automatisk LED belysning og har også automatisk sproggenkendelse. Den ved derfor når du læser enten engelske eller danske tekster. MyEye udgaven kan genkende ansigter

Føj til huskeliste

HJÆLPEMIDLER FOR HANDICAPPEDE (HFH)
Grøndalsvej 8, Ulbjerg
8832 Skals

Quicktionary II oversætter pen inklusive WordPoint Plus

Quicktionary II oversætter pen inklusive WordPoint Plus

Een elektronisk ordbogspakke med de to populære produkter: Quicktionary II oversætter-pennen og ordbogen WordPoint Plus på CD. WordPoint Plus hjælper med oversættelse af engelske ord på PCen (for eksempel i Word, e-mails eller på hjemmesider). Quicktionary II pennen hjælper med oversættelse fra engelsk til dansk, når du læser bøger og aviser.

Føj til huskeliste