OCR programmer

Software, som konverterer billedeformateret eller trykt tekst til elektronisk redigerbar tekst.

Filtrér på detaljer

    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.OmniPage Ultimate

OmniPage Ultimate

OmniPage Ultimate er nyeste udgave fra Kofax. OmniPage Ultimate er et OCR software program. Med OmniPage Ultimate kan du konvertere trykt tekst til redigerbar tekst, som du kan læse og redigere i. Indscan direkte fra et Word dokument, eller konverter lokale filer, eksempelvis PDF.

Føj til huskeliste
FineReader 11

FineReader 11

ABBYY FineReader 11 er prisbelønnet og markedsledende software til OCR tekstgenkendelse og oprettelse af søgbare PDF dokumenter der er nyttigt ved arkivering og sikring af data der skal gøres søgbar eller læsbar for tekstoplæsning.

Føj til huskeliste

ScanDix SmbA
Langebrogade 5
1411 København K

ViTex - læs fra scanner og PDF-filer

ViTex - læs fra scanner og PDF-filer

ViTex kan læse højt fra indskannede tekster og PDF filer ved brug af indbygget tekstgenkendelse og letforståelig tale.
ViTex bruges hvis man er ordblind eller har behov for oplæsning af trykte tekster og pdf-filer.
Altid ordmarkering.
Man kan lave hele ViTex bøger hvor siderne vises præcist som de var i originalen.
Windows kompatibel, også server.

Føj til huskeliste

ScanDis A/S
Industrivænget 4
7400 Herning

ABBYY FineReader

ABBYY FineReader

ABBYY FineReader er et OCR program der konverterer dine trykte tekstfiler til redigerbart tekst, hvilket betyder tekst som du kan læse og redigere i. Dette giver dig rig mulighed for at få læst tekster op via eksempelvis JAWS eller ZoomText, så du kan gennemgå dine forskellige breve, tekster og lignende. Fås til Windows og til Mac computere.

Føj til huskeliste
OpenBook

OpenBook

Openbook er et scanner og læse program særligt udviklet til Blinde og Svagsynede. Det er let at bruge og har en række egenskaber der kan hjælpe blinde og svagsynede til hurtigt at scanne og læse trykt tekst.

Føj til huskeliste
SkanRead til CD-ORD

SkanRead til CD-ORD

Med dette værktøj kan du OCR-skanne bøger, artikler, undervisningsmaterialer og andre multimodale tekster, så de kan redigeres, markeres og læses op med CD-ORD. SkanRead konverterer teksten til Word, pdf og almindelig tekst. Eller til en lydfil (mp3 eller waw), så du kan høre teksterne på din mobile afspiller.

Føj til huskeliste