Computere og terminaler

Software til kontor og industri, se 28 21 12.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



herbor.dk

herbor.dk

Internet til mennesker med kognitiv funktionsnedsættelse. Indeholder e-mail, kalender, billeder, dagbog, links og gæstebog. Velegnet til fastholdelse/beabejdelse af egne oplevelser og kommunikation med socialt og professionelt netværk. Pris pr. år kr. 949 inkl. moms.

Føj til huskeliste

Flexsus ApS
Willumsvej 22B
2300 København

Monty Light Tablet arm

Monty Light Tablet arm

En bordmontering til tablets og enheder, der vejer under 1,35 kg. Består af tre rør med tre led m. håndtag, samt en enhed med drejefunktion, hvilket giver god tilpasnings mulighed. Har 3 indbyggede positioner. Montering på flade overflader samt runde genstande. Har quick release system, som gør det hurtigt og sikkert at fastgøre en enhed til armen.

Føj til huskeliste

A/S AABENTOFT
Løgtenvej 93
8541 Skødstrup

Holder til computer

Holder til computer

Holder og montagebeslag til PaceBlade P8, FizzBook, WinPad 2, Ipad, Ipad mini. Solide og stabile holdere i plast, hvor tablet/Ipad let afmonteres. Anvendes i biler og på kørestole eller monteres på en seng.

Føj til huskeliste
Ipad-holder og holdere til andre tablets

Ipad-holder og holdere til andre tablets

Ipad-holder med og uden låsemekanisme. Stabil i sort eller blank/crome design. I ønsket farve mod et mindre tillæg. Bord- og vægmodel vægt 1.5 kg. Fast eller drejeligt led mellem holder og fod. Billedet som i ser er en blanding af crome og sort. Design kan laves efter kundens behov.

Føj til huskeliste

T. Jacobsen Maskinfabrik ApS
Industrivej 4A
5592 Ejby