Talegenkendelsesprogrammer

Computerprogrammer, der gør det muligt at udføre kommando- og kontrolfunktioner eller inddatere på computer ved brug af tale (tale-til-tekst programmer).

Filtrér på detaljer

    
    
    
    
    
    
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Dictus

Dictus

Dictus er det første program på dansk, som kan omdanne daglig tale til tekst og levere op til 98 pct præcision. Foruden hverdagssprog kan Dictus bringes til at forstå ord og udtryk inden for alle fagområder.
Dictus omfatter også talekommandoer, som giver aflastning fra brug af mus og tastatur til personer med museskader/bevægelsesproblemer.

Føj til huskeliste

Dictus ApS
H. J. Holst Vej 3-5C
2605 Brøndby

Dictus program til talegenkendelse, Privat pakke

Dictus program til talegenkendelse, Privat pakke

Dictus er det første danske program som giver dig mulighed for at skrive breve og e-mails bare ved at tale til din computer. Hvis du har museskader eller i øvrigt har brug for aflastning fra tastaturet, så kan du med Dictus styre computeren alene ved hjælp af stemmen. FORDELE: Aflastning fra at skrive med tastatur. Hurtigere end at skrive selv.

Føj til huskeliste