Hjælpemidler til at betjene, bære, flytte og håndtere genstande og udstyr

Hjælpemidler, der letter en persons udførelse af en opgave, der kræver at et objekt flyttes eller manipuleres.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne beskedVidamic Underarmsstøtte Technomouse IQ

Vidamic Underarmsstøtte Technomouse IQ

Vidamic Underarmsstøtte er lavet til at give stor aflastning og variation til dig ved din arbejdsplads. Underarmene får støtte, som medfører, at musklerne slapper af. Underarmsstøtten indeholder det fantastiske materiale TechnoGel, som er en smidig og slidstærk gel. Det gør, at den føles meget komfortabel. Støtten er let at montere på skrivebordet.

Føj til huskeliste

Vidamic A/S
Ejby Mosevej 5
2600 Glostrup

Manuxa

Manuxa

Manuxa er en batteridrevet elektromekanisk griber. Brugere med nedsat gribekraft kan med Manuxa klare daglige opgaver uden smerter og udtrætning: Indkøb, oprydning, rengøring, madlavning, havearbejde og kraftkrævende opgaver på arbejdspladsen. Manuxa har et kraftigt greb og er nem at bruge. Griberen kan nemt skubbes til side så den ikke er i vejen.

Føj til huskeliste

Manuxa ApS
Jyllandsgade 30
6400 Sønderborg

Pura - mekanisk armstøtte

Pura - mekanisk armstøtte

Pura er en mekanisk armstøtte, der hjælper dig med at bære din arm, så du frit kan bevæge den rundt og op til skulderhøjde. Vægtaflastningen indstilles manuelt på en trinløs skala op til 3,4 kg. Det smalle design gør Pura oplagt til kørestolsbrugere, så man uhindret kan køre gennem døråbninger. Kan monteres på alle arbejds- og kørestole.

Føj til huskeliste
Armon Ayura - elektrisk armstøtte

Armon Ayura - elektrisk armstøtte

Modulopbygget armstøtte til mennesker med stærkt reduceret kraft eller bevægelighed i armen, der har brug for selv at regulere støtten under ADL aktiviteter. Ayura leveres standard med hæve/sænke modul. Tilt-, Rotation- og fastlåsningsmoduler kan tilkøbes efter behov. Smalt design til montering på el-kørestol. Kan nemt klikkes af under forflytning.

Føj til huskeliste
Gribetang

Gribetang

Gribetang der gør det lettere at samle ting op fra gulvet. Håndtaget er stort og let at holde om. Gribetangen har to fangarme, på den øverste er der en krog og magnet, der gør det lettere at samle f.eks. nøgler op. Tangen fås i 3 længder: 59 cm, 76 cm og 87 cm.

Føj til huskeliste
Sammenklappelig gribetang på 53 cm.

Sammenklappelig gribetang på 53 cm.

Gribetangen kan foldes på midten, og fylder 33 cm. i længden i lukket tilstand. Når den foldes ud er den totale længde på 53 cm.

Føj til huskeliste
Gribetang i stål, vælg ml. 40 og 75 cm.

Gribetang i stål, vælg ml. 40 og 75 cm.

Denne gribetang er fremstillet i kraftige stålrør, som bidrager til en mere stabil gribetang med lang levetid. Håndtaget er godt at holde ved, og gribe-enden er forsynet med gummidutter som holder godt fast om emnet. Fås i længderne 40 og 75 cm. Den korte udgave er beregnet til kørestolsbrugere.

Føj til huskeliste
Aktuatorstyring / Toggle boks - TB2HS

Aktuatorstyring / Toggle boks - TB2HS

Muliggør at styre 2 aktuatorer via en udgang. Aktuator 1 og 2 tildeles fx joystickets frem eller tilbage position. Bevægelsesretningen skiftes ved at aktivere joysticket i samme retning som sidst. Aktuatoren kører i den ønskede retning mens joysticket holdes. TB2HS er uafhængig af om el-funktionerne styres af joystick, knapper eller andre enheder.

Føj til huskeliste
Aktuatorstyring / Tilt Controller - TC1

Aktuatorstyring / Tilt Controller - TC1

Til brugere, der ønsker at kørestolens sæde skal stoppe midlertidigt i en bestemt position. Modulet stopper når sædet befinder sig i indstillet position. For at fortsætte tiltet skal joysticket midterstilles og så aktiveres fremad. Modulet kan leveres med op til 4 sensorer. Kan anvendes som elektrisk endestop og begrænsning af aktuatorvandring.

Føj til huskeliste
Aktuatorstyring / Actuator Driver - AD6HS

Aktuatorstyring / Actuator Driver - AD6HS

Med et AD6HS kort er det muligt drive op til 6 aktuatorer parallelt med den elektronik, der sidder på stolen fra fabrikken. Det er ikke nødvendigt at stolen er tændt for at kunne aktivere aktuatorerne gennem AD6HS. Det er muligt at indstille det ønskede maksimale strømtræk og aktuatorens bevægelseshastighed for hver af de 6 kanaler.

Føj til huskeliste