Hjælpemidler til at betjene, bære, flytte og håndtere genstande og udstyr

Produkter, der letter en persons udførelse af en opgave, der kræver bevægelse eller håndtering af en genstand. Hjælpemidler til transport af genstande på arbejdspladser, se 28 06. Hjælpemidler til at løfte og genplacere genstande på arbejdspladser, se 28 09.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Monty gulvstativ

Monty gulvstativ

Gulvstativer som er lavet specielt til kommunikationscomputere både med og uden øjenstyring. Kan positioneres i mange højder og vinkler, stor fleksibilitet. Nogle kan nemt og hurtigt pakkes sammen til transport, andre er pladsbesparende i hjemmet. Egner sig til kørestole, senge og lænestole.

Føj til huskeliste
Antislip

Antislip

AntiSlip anvendes som støtte under fødderne eller mellem to glidematerialer for at give friktion og forhindre, at brugeren glider. Antiglidestykke til at lægge under fødderne. Max brugervægt 200 kg.

Føj til huskeliste
Håndmanchet

Håndmanchet

Et hjælpemiddel for de brugere, som har besvær med at holde hånden/hænderne på styret/kørehåndtaget.

Føj til huskeliste
Joggle kontakt

Joggle kontakt

Stor kontakt med variabel indstilling af tryk. Kan varieres fra 200 g til 1,5 kg. Meget robust. 12 cm i diameter.

Føj til huskeliste

Jadea
Frederiksborgvej 5, baghuset st.
3450 Allerød

HED clip

HED clip

HED clip er udviklet til at hjælpe både patienter, der laver hæmodialyse i hjemmet, og patienter, der gennemgår dialysebehandlingen på en klinik eller et hospital.
Let at fæste på et stykke tøj eller et lagen, og sikrer en mere sikker og hygiejnisk fiksering af slanger.
Enkelt at fastgøre slangerne og let at justere længde efter behov.

Føj til huskeliste

Scan-Med A/S
Dalgårdsvej 17
8220 Brabrand

Oprejsningsbord

Oprejsningsbord

El-justerbart bord med 4 låsbare hjul.

Føj til huskeliste
RollerMouse Red, trådløs

RollerMouse Red, trådløs

RollerMouse Red, trådløs giver endnu større frihed og passer fuldstændig efter dine behov, og de mange funktioner hjælper dig med at arbejde mere ergonomisk, så du vil opleve et større overskud. Den har en række forprogrammerede knapper, der letter de mest brugte musefunktioner som dobbeltklik, kopier og indsæt. Derved minimere du antallet af klik.

Føj til huskeliste
RollerMouse Red

RollerMouse Red

RollerMouse Red kan tilpasses fuldstændig efter dine behov, og de intuitive og intelligente funktioner hjælper dig med at arbejde mere ergonomisk, så du vil opleve et større overskud. Den har en række forprogrammerede knapper, der letter de mest brugte musefunktioner som dobbeltklik, kopier og indsæt. Derved minimere du antallet af klik.

Føj til huskeliste
Itremor Mouse

Itremor Mouse

Ved at anskaffe en ItremorMouse, kan du betjene din computermus helt uden besvær, hvis du oplever at dine ufrivillige rystelser påvirker nøjagtigheden af musemarkøren.
ItremorMouse er en håndstabilisator som sikre at ufrivillige håndbevægelser ikke er omdannet til uønsket bevægelse af musemarkøren på din computerskærm.

Føj til huskeliste
Immedia NonSlip Square, skridsikker måtte

Immedia NonSlip Square, skridsikker måtte

Etac NonSlip Square er en NonSlip måtte som kan anvendes til forflytninger hvor høj friktion er ønsket. NonSlip Square kan placeres under fødderne for at øge friktionen og lette brugeren at skubbe fra med benene ved forflytninger højere op i seng.

Føj til huskeliste