Hjælpemidler til at betjene, bære, flytte og håndtere genstande og udstyr

Produkter, der letter en persons udførelse af en opgave, der kræver bevægelse eller håndtering af en genstand. Hjælpemidler til transport af genstande på arbejdspladser, se 28 06. Hjælpemidler til at løfte og genplacere genstande på arbejdspladser, se 28 09.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Nonslip skrimler

Skridsikkert underlag, til brug i køkkenet for at højne sikkerheden. Dycem Selvklæbende. Pakke med 3 stk. Blå.

Føj til huskeliste

MultiGrip skruelågsåbner

Hvid. 2,5 - 4 cm skruelåg, medicinglas, børnesikrede flasker m.m.

Føj til huskeliste

Jarkey ABS lågåbner

Lågåbner i farvet ABS plast.

Føj til huskeliste

J-Popper dåseåbner

Anvendes til dåser med trækring-systemet.

Føj til huskeliste

Tubeklemmer

Anvendes til alle slags tuber, såsom tandpasta, creme, hårgel og -farve m.m. Tubeklemmen gør det muligt at udnytte hele tubens indhold. Materiale: ABS-plast. Farve: Hvid. Dækker en tubebredde på op til 6,5 cm.

Føj til huskeliste
Greb til Easygrip bestik

Greb til Easygrip bestik

Greb til Easygrip Bestik (HMI-nr. 29043). 1 pakke indeholder 3 greb som kan bruges til kniv, gaffel, ske eller teske. Kan vaskes i varmt sæbevand. Materiale plastazote.

Føj til huskeliste
JM Rest Underarms-støtte

JM Rest Underarms-støtte

Underarmsstøtte til at hænge på bordplader på 17-35 mm. Udført i bøgetræ. Den har en fuld underarmsstøtte til begge arme, hvilket mindsker belastningen på skuldre/nakke. Let at på- og afmontere uden brug af værktøj. Nem og fleksibel løsning.

Føj til huskeliste

Jadea
Frederiksborgvej 5, baghuset st.
3450 Allerød