Hjælpemidler til at betjene, bære, flytte og håndtere genstande og udstyr

Produkter, der letter en persons udførelse af en opgave, der kræver bevægelse eller håndtering af en genstand. Hjælpemidler til transport af genstande på arbejdspladser, se 28 06. Hjælpemidler til at løfte og genplacere genstande på arbejdspladser, se 28 09.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Writing instrument sample kit

En samling af forskellige greb til bl. blyanter og kuglepenne, i ass. farver(ialt 9 stk) samt en Dr. Grip kuglepen (sort blæk) og et Lite-Touch Pen.

Føj til huskeliste

Colored foam tubing

Skumgreb (lukket celle skum) til grebsudvidelse - fås i forskellige størrelser. Anvendes til udvidelse, kan også bruges til børn. Tåler husholdnings opvaskemaskine.

Føj til huskeliste

Soft Pencil grips

Blødt greb til at sætte både på blyanter og kuglepenne. Blød nonslip greb som er formet til at passe komfortabelt til hånden. Fås i 2 forskellige størrelser (regulær og jumbo)

Føj til huskeliste

Writing grips

Disse soft plastik bulbformede greb passer på ethvert skriveredskab i standardstørrelse. Writing grips øger komfort og kontrol under skrivning. Disse soft plastik bulbformede greb passer på ethvert skriveredskab i standardstørrelse. Writing grips øger komfort og kontrol under skrivning. Leveres i poser af 3 stk.

Føj til huskeliste

Norco Universal Quad Cuff

Grebsforstørrelse - velegnet til personer med begrænset håndfunktion. Grebet er udført af rørformet skum, heruder er et elastisk bånd som fastholder eks. kam, børste, tandbørste, skriveredskab i varierende tykkelse og facon. Den elastiske strop kan tilpasses enhver håndstørrelse.

Føj til huskeliste
HandleEasy 321rc

HandleEasy 321rc

Brugervenlig fjernbetjening med store knapper, der er designet til personer, der ikke er så fingernemme. Den ligger godt i hånden og er let at betjene. Kan benyttes til at skifte kanaler og justere lydstyrke på både tv og stereoanlæg. Fjernbetjeningen er i farven hvid og mørke grå.

Føj til huskeliste

Butik KIK
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup

Nøglegreb

Nøglegreb monteres på en nøgle, og giver dermed mere kraft v.h.a. kraftoverføring når en lås skal åbnes og låses. Velegnet til personer med gigt eller svage fingre. Måler 12 cm

Føj til huskeliste

Gribetang – letvægtsmodel

Gribetang letvægtsmodel som kun kræver 227 g tryk for at presse kæberne sammen om et objekt. Grebet har non-slip overflade. Kæberne kan åbne op til 7,6 cm. Gribetangen er desuden monteret med magnet, så mindre magnetiske ting kan løftes.

Føj til huskeliste
Control Prog

Control Prog

Programmerbar IRsender med tastefunktion og scanningsmulighed med 1 - 5 kontakter. Kan indlære koder fra andre IR sendere f. eks. TV, radio, DVD, Cd, VCD Vindue og gardinsyring, IHC IR udstyr. 15 sider hver med 16 pladser, side 10 er forprogrammeret til at sende kommandoer til PC via Access USB interface lagernr. 6632. Mulighed for Makroer.

Føj til huskeliste
Lettløfteren

Lettløfteren

Håndgreb til aflasning af ryg og skuldre. Kan anvendes på skovle og andre haveredskaber.

Føj til huskeliste

Sten Kloppenborg
Egebjergvej 93
8220 Brabrand