Universalåbnere

Anordninger, der kan åbne flere forskellige typer lukkemekanismer, og som har særlige egenskaber til personer med funktionsnedsættelse.

Filtrér på detaljer

 info
Inkluderer produkter som understøtter enhåndsbetjening af genstande og redskaber
    
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Multiåbner 3 i 1

Multiåbner 3 i 1

Denne lågåbner anvendes til at åbne flasker, dåser og kartoner. Der er lavet fordybninger i håndtaget, som giver et rigtigt godt greb om åbneren, når man bruger den. Den kan åbne låg på maks 3 cm i diameter.
Diameter i hullet: 3,0 cm
Længde: 14,5 cm
Materiale: Plast
Vægt: 21 g
Rengøring: Håndvask

Føj til huskeliste
One-Touch - 6 i 1 multiåbner

One-Touch - 6 i 1 multiåbner

One Touch 6 i 1 kan både åbne forskellige former for dåser og skruelågsflasker.
Den kan ikke anvendes til kartoner med og uden skruelåg.

Føj til huskeliste
Multiåbner, 6 i 1

Multiåbner, 6 i 1

Multiåbner til kapsler, dåser, glas. Der er 6 forskellige åbnere i ét produkt. Rengøring: Kan maskinopvaskes ved max 65 C.

Føj til huskeliste
Multi-åbner - 5 i 1

Multi-åbner - 5 i 1

Multiåbneren kan anvendes af personer, med nedsat muskelstyrke og/eller som har svært ved at holde fast om f.eks. et glas. Anvendes f.eks. til: Kapsler, dåser og glas. Vægt: 67 g. Rengøring: Kan maskinopvaskes ved max 65 C.

Føj til huskeliste