Betjeningspinde

Hjælpemidler (pinde) som bruges til at betjene udstyr eller inputenheder til computere, fx pandepinde, mundpinde eller håndpinde, der kan benyttes til fx betjening af tastatur, bladre i bøger eller male.

Filtrér på detaljer

kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Sixth Digit 2 pegeredskab

Sixth Digit 2 pegeredskab

Pegeredskab som kan sidde på fingre, og lette betjening af touchskærme hos personer med nedsat kraft eller styring af hænderne.

Føj til huskeliste

K.C. Pedersen
Helgeshøj Alle 10 st. th
2630 Tåstrup

Headpointer

Headpointer

Headpointer
- Til rampe spillere, der sender bolden afsted ved at
bevæge hovedet
- let og justerbar - one size

Føj til huskeliste
TubusOne - Navigation Med Munden

TubusOne - Navigation Med Munden

TubusOne er målrettet personer, der benytter sig af touchscreen-teknologi og benytter munden til at navigere med. Mundstykket tages i munden, og der kan navigeres rundt på en tablet/smartphone vha. små pust i TubusOne, som aktiverer en sølvtip i spidsen af pinden. Nem at montere, bruge og rengøre. 30 ekstra mundstykker, 2 sølvtips, holder og børste

Føj til huskeliste
TubusOne

TubusOne

TubusOne er et produkt der bruges til at navigere på tablets og smartphones uden at bruge fingrene og uden hjælp fra andre mennesker. TubusOne består af et mundstykke, et rør og en stempelfunktion, som bliver aktiveret af et pust fra munden.

Føj til huskeliste

Tubus Technology
Amagerfælledvej 106
2300 København S