Underarmsstøtter, mobile

Underarmsstøtter udformet til brug ved arbejde med tastatur og/eller mus. Følger brugerens bevægelser.

Filtrér på detaljer

    
    
    
cm (± 2 cm)
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



EDERO - ergonomisk armstøtte til ADL, genoptræning og erhverv

EDERO - ergonomisk armstøtte til ADL, genoptræning og erhverv

Armstøtten bærer armens vægt mod tyngden ved hjælp af et enkelt trinvist indstilleligt fjeder- og balancesystem. Støtter arm-, hånd- og fingerfunktion op til skulderhøjde. Ideel til smertelindring ved præcisionsarbejde, (neurologisk) genoptræning og ADL aktiviteter ved muskelsygdomme. Stort tilbehørs program for individuel tilpasning.

Føj til huskeliste

A/S AABENTOFT
Løgtenvej 93
8541 Skødstrup

Dynamic MouseSupport

Dynamic MouseSupport

Musearm systemet, med navnet Dynamic MouseSupport, går i al sin enkelthed ud på at forebygge museskader ved hjælp af en underarmstøtte, med et patenteret kugleleje, som giver hyppigt skiftende arbejdsstillinger.

Føj til huskeliste

Tekdan/OnMedia v/Kaj Jørgen Fløe Clemmensen
Falkevej 8
3400 Hillerød

Saebomas

Saebomas

SaeboMAS er et dynamisk mobilt armstøtte-system som kan fjerne tyngdekraften helt eller delvis. Det er specielt udviklet til at støtte den svækkede arm i dagligdagsfunktioner eller facilitere under funktionelle opgaver og i træningssituationer.

Føj til huskeliste

Intramedic A/S
Gentoftegade 118, 2. sal
2820 Gentofte