Monteringsarme, fastspændte led

Monteringsarme bestående af en arm med ét eller flere led. Leddene kan fikseres. Monteringsarmene gør det muligt at placere kontakter, talemaskiner, legetøj, kameraer m.m. inden for brugerens rækkevidde.

Filtrér på detaljer

    
    
kg
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Bodypoint monteringskit til centermonteret joystick

Bodypoint monteringskit til centermonteret joystick

Korrosions- og ridsefast centermonteret L-formet joystick arm, som kan afkortes i længden med rørskærer. Flere muligheder for tilpasning af højde og vinkel. Fremstillet i 12,m mm rør i rustfrit stål. Fås både til montering i slids og på rundt rør.

Føj til huskeliste
Computerarm

Computerarm

Multifleksibel arm med Manfrotto Kobling kit 323 til computer montage m.v. En multifleksibel arm er opbygget på en superclamp med justerbar spændegreb. Armen består af to stabile og kraftige RAM led, som giver armen den store fleksibilitet.

Føj til huskeliste
Arm til kindkontakt, justerbar

Arm til kindkontakt, justerbar

For montering på kørestol ell. andet. Kontakten monteres på en stabil plast-arm, der kan placeres hvor man ønsker det. Beslaget er med justerbart moment så kontakten ved et utilsigtet hård slag, fx en hovedbevægelse, giver efter så man ikke kommer til skade. Derefter går armen tilbage til sin udgangsposition.

Føj til huskeliste
Kontaktarm

Kontaktarm

Kan monteres på stol eller lign. Fremstilles individuelt, så den passer præcis til den enkelte brugers behov. Opbygget af et elastisk materiale, der gør, at armen altid vender tilbage til præcis den samme udgangsposition, når den bliver påvirket. Armen kan afmonteres fra holder uden brug af værktøj.

Føj til huskeliste
Computerarm Type 3

Computerarm Type 3

Computetrarm Type 3 består af en forstærket multifleksibel Magic Arm med holder til Tablet (med eller uden cover) samt skruebeslag.

Føj til huskeliste
Computerarm til kørestol Type 4

Computerarm til kørestol Type 4

Computerarm til kommunikationsudstyr. Type 4 er udviklet til brugere, der har behov for placering af kommunikationsudstyr som eyetracking eller fingerudpegning af computer. Computerarm Type 4 er en sikker og meget stabil løsning til placering af kommunikationsudstyr.

Føj til huskeliste
Computerarm Type 8

Computerarm Type 8

Computerarm Type 8 til montering på kørestole og lignende mobile enheder.
Brugeren kan ved hjælp af en 0/1 kontakt let indstille skærmens højde position i et område på 200mm, og derved opnå en optimal skærmindstilling. Computerarmen svinges op, og bag over ryggen, til en passiv og låst position.

Føj til huskeliste
Monty arm superclamp

Monty arm superclamp

Super flexibel arm på superclamp. Den kan indstilles i alle led med håndskruerne.

Føj til huskeliste
Computerarm til kørestol Type 6

Computerarm til kørestol Type 6

Computerarm Type 6 til montering på kørestole og lignende mobile enheder.
Computerarmen svinges op, og bag over ryggen, til en passiv og låst position, der giver et simpel og hurtigt skift mellem aktiv og passiv position, hvor bruger indstillingerne bevares.

Føj til huskeliste
Computerarm til kørestol Type 2

Computerarm til kørestol Type 2

Monteres på kørestol eller lign. Svinges ned langs siden af kørestolen. Armen er aftagelig uden brug af værktøj. Giver mulighed for fri kommunikation med hjælpemidler, talemaskiner, bærbar computer, sammen med andre aktiviteter.

Føj til huskeliste