Hjælpemidler til indendørs klimakontrol

Hjælpemidler til regulering af indendørs klimatiske forhold som fx temperatur, luftfugtighed og ventilation. Herunder hører luftfugtere.

Filtrér på detaljer

kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Lux Luftfugter

Lux Luftfugter

Mobil luftfugter, der kan øge og kontrollere luftfugtigheden i rum op til 30 kvm. Hold luftfugtigheden mellem 45-55 og reducer fx influenza-virus med op til 80. Sensor og autofunktion sikrer luftfugtighed. De-germing funktion fjerner 99,98 af bakterier i vandet. Ionisator neutraliserer skadelige ioner. 6 liters tank fyldes efter behov.

Føj til huskeliste

Nordic2Care - Lux Danmark
Lerbækvej 8
2680 Solrød Strand

NV Solo

NV Solo (udgået)

NV Solo styrer automatisk åbning og lukning af vinduet/vinduerne i rummet (én zone) afhængigt af inde og udetemperaturen, således det ønskede indeklima opnås. NV Solo skal bygges sammen med en motorstyring, samt et motor til et vindue og kan således ikke virke alene.

Føj til huskeliste
Affugtning æg - Active Living

Affugtning æg - Active Living (udgået)

Opsuger fugt. Ideel for våde områder som den opsuger fugten fra. Kan genbruges efter en tur i mikroovnen. Der er en farveindikator, som viser status på mængden af opsamlet fugt. Blå betyder klar - pink betyder fuld.

Føj til huskeliste

Keana ApS
Skodshøj 6, Guldbæk
9530 Støvring