Luftrensere

Apparater som fjerner urenheder fra luften i et rum.

Filtrér på detaljer

kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.IQAir luftrensere HealthPro

IQAir luftrensere HealthPro

HealthPro 150 og 250 kombinerer avancerede filterteknikker der med 99,97 effektivitet fjerner et varieret antal partikler og molekylær forurening herunder diverse lugte som tobak, urin m.m. Udsender ikke ozon. Leveres med certifikat. Trådløs fjernbetjening. 3 lysdioder fortæller når filtrene skal skiftes.

Føj til huskeliste
Luftrenser IQAir HealthPro 250

Luftrenser IQAir HealthPro 250

IQAir luftrenser som fjerner sundhedsfaren fra tobaksrøg og giftige røgpartikler, og sikrer et sundt indeklima. Fjerner 99,97 af alle partikler i luften helt ned til 0,3 mikro
Bliv fri for:
Tobaksrøg, røgpartikler & lugte
Virus, bakterier og influenza
Skimmelsvamp, støvmider og astma & allergi
Pollen & høfeber
Radon & ultrafine partikler

Føj til huskeliste

Pure Air Care ApS
Stensballe Strandvej 181
8700 Horsens

Air Manager Luftrenser 200

Air Manager Luftrenser 200

Ventilatorer i vores units trækker luften ind gennem vores HAF filter (High Air Flow) der filtrer partikler helt ned til 0,01my størrelse fra.
Herefter passerer luften gennem et kraftfelt, der er frembragt af vores patenterede teknologi. Dette kraftfelt består af elektroner der: Destruerer, Dræber, Eliminerer den forurening der er i luften.

Føj til huskeliste
SafeAirs ONE X

SafeAirs ONE X

SafeAirs ONE X i ONE Serien er udviklet i samarbejdede med kommuner, den renser luft uden bruge af kemi.
Efter filteret passerer luften gennem et kraftfelt, der er frembragt af vores patenterede teknologi. Dette kraftfelt består af elektroner der: Destruerer, Dræber, Eliminerer den forurening der er i luften.

Føj til huskeliste
Lux AeroGuard 4S

Lux AeroGuard 4S

AeroGuard 4S anvendes i større rum/gangarealer til luftrensning og forebyggelse. AG 4S har lydløs funktion og er designet til at køre 24/7. Der gives 3 års driftsgaranti, hvis årligt filterskift og skift af AeroBlock er overholdt.
Med luftbefugter sikres et sundt indeklima, der reducerer sygdomsfravær.

Føj til huskeliste

Nordic2Care - Lux Danmark
Lerbækvej 8
2680 Solrød Strand