Hjælpemidler til idræt

Redskaber til deltagelse i konkurrenceidræt samt uformelt eller formelt organiserede spil eller idrætsaktiviteter, udført alene eller i en gruppe.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



LASAL Badeblomst

LASAL Badeblomst

Badeblomsten har samme funktion som en badering. Brugeren kan flyde afslappet i blomsten, eller være aktiv i ryg- såvel som maveliggende position. Blomstens blade og faconen gør det nemt for bruger at få armene tættere ind til kroppen. Afhængig af spasticitet og bevægemønster kan blomsten anvendes alene eller kombineret med andre LASAL Flydepuder.

Føj til huskeliste
LASAL Flydekraver

LASAL Flydekraver

Flydekraven anvendes i vandet til at støtte hoved- og nakkeregion. Vha. lukning med gribe bånd kan kraven lukkes tæt omkring halsen. Velegnet til brugeren der kan svømme selv, men har behov for den ekstra tryghed. Kan med fordel kombineres med andre LASAL Flydepuder til brugeren, der har behov for ekstra støtte.

Føj til huskeliste
LASAL Halsflydekraver

LASAL Halsflydekraver

Beregnet til rygliggende eller opretstående træning i vandet. Ved hjælp af et bælte monteret rundt om brugerens ryg, kan kroppen hjælpes op i vandret position. Anvendes kraven uden bælte, opnås størst mulig bevægelsesfrihed i vandet i lodret position. Kraven har stor flydeeffekt og sikrer støtte til hovedet i alle retninger.

Føj til huskeliste
Krabat Pirat

Krabat Pirat

Krabat Pirat er et flydehjælp, der giver barnet mulighed for at være selvstændig i vandet. Dermed vil barnet interagere med andre, hvor han/ hun vil være deltagende i leg og samvær. Max brugervægt 70 kg.

Føj til huskeliste
LASAL Flydestabilisator

LASAL Flydestabilisator

Brugeren placeres mellem puderne i enten siddende, stående eller liggende stilling. Med stabilisatoren kan man bevæge sig aktivt rundt i vandet i ryg, eller maveliggende stilling, eller anvende puden som stabilisator i flydende position. Anvendelig i forbindelse med balancetræning. Kan kombineres med andre LASAL Flydepuder.

Føj til huskeliste
Roadrunner

Roadrunner

3-hjulet løbecykel til mobilitet, idræt og Para-atletik disciplinen Framerunning. Fås i 3 str, som adskiller sig ved valg af hjulstørrelse 22, 24 el. 26. Er bygget op på en stabil letvægts aluminiumsramme som giver atleten optimale betingelser for fremdrift vha. benene. Udstyret med brystplade, kompensator til styret og skivebremse på forhjul.

Føj til huskeliste
Team Tvilling edition

Team Tvilling edition

Team Tvilling edition er en ledsagerbetjent racerkørestol til at løbe med. Racerkørestolen fås i tre størrelser og mange farver til både børn og voksne brugere. Kørestolen er udstyret med højdejusterbar skubbebøjle, fodplade, nakkestøtte og Team Tvilling egerbeskyttere.

Føj til huskeliste
Goalball

Goalball

Goalball. Blå gummi. IBSA standard. Vægt 1.250 gram. Størrelse 7. God bjældelyd.

Føj til huskeliste
Blue Flame Fodbold for blinde (B1)

Blue Flame Fodbold for blinde (B1)

Den officielle fodbold til 5-a-side. Bolden opfylder alle de internationale krav for en Blinde fodbold. Den er udtaget af IBSA (International Blind Sports Association) som den officielle bold, der spilles med til stævner.
- Futsal bold med 6 lydgivere, fremragende raslelyd
- IBSA standard, lavt opspring
- størrelse 3, kunstlæder
- omkreds 60-62 cm

Føj til huskeliste