Hjælpemidler til rygning

Udstyr, som gør det muligt for en person at ryge cigaretter, cigarer og piber. Herunder hører fx tilpassede askebægere, lightere og cigaretholdere.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Rygerobot, stor model

Rygerobot, stor model

Cigaretten fastgøres i en lille holder hen over askebægeret, på askebægret er der monteret en 100 cm slange med rygemundstykke. Denne model er med større askeskål og mulighed for fastspænding til bord med skruetvinge. Skruetvingen er ekstra tilbehør varenr. B42. Materiale Forkromet messing. Dia. 90 mm, med spor på begge sider til evt. brug af B42.

Føj til huskeliste

Abasto nofire

Abastos rygeforklæder er nytænkning indenfor et gammelt kendt problem-område: forebyggelse af brandulykker ved tobaksrygning. Materialet er 70 preoxideret textil og 30 Aramid, hvilket giver sikkerhed mod brand, selv ved længere varende påvirkning, (cigaretglød etc. ), samt brugervenlighed. Af kraftig kvalitet. BEMÆRK: Tåler maskinvask.

Føj til huskeliste

TBM ApS.
Højgårdsvej 33
3520 Farum

FTC - Rygeforklæde

80x120 cm. Stof og bændel i 100 imprægneret bomuld. Kan håndvaskes eller vaskes ved 30.

Føj til huskeliste

FTC
Langelandsvej 22
7400 Herning

Det originale sikkerhedsrygerør til cigaretter

Det originale sikkerhedsrygerør til cigaretter

Sikkerhedsrygerøret er udviklet for at sikre rygere, med nedsat funktionsevne og ældre, ikke kommer til at sætte ild under rygning. Røret er testet og der kan ikke falde gløder ud af hullerne i røret. Sikkerhedsrøret kan derfor anvendes af sengeliggende rygere i stedet for rygeforklæde. Røret er statisk magnetisk, hvorfor asken forbliver indvendig.

Føj til huskeliste

P.L.Industri v/Mette Lange
Skæring Skolevej 149
8250 Egå

Rygeforklæde, Kan maskinvaskes

Rygeforklæde, Kan maskinvaskes

Ekstra svær kvalitet. CE-mærket. Stor slidstyrke til hyppig vask. Stof: Aramid fiber. (Tåler maskinvask ved 60C).
Højde:90 cm
Bredde:65 cm

Føj til huskeliste

Max Mortensen & Co. Aps
KILDEMOSEVEJ 13
5000 Odense C

Brandhæmmende forklæde

Brandhæmmende forklæde

Et forklæde der øger brugeres egen sikkerhed. Forklædet måler 88 x 58 cm og er forsynet med nakke- og sidestropper, så det bliver siddende under bevægelse. Alle stropper er desuden også af et kraftigt og brandhæmmende materiale.

Føj til huskeliste
FireCheck brandhæmmende væske

FireCheck brandhæmmende væske

Brandhæmmende væske til tekstiler og andre absorberende materialer. Væsken er vandbaseret, lugt- og giftfri. Hvis tekstilet bliver vasket eller udsat for vand, vil der blive brug for en genbehandling af overfladen. Kræver ikke special udstyr ved anvendelse.
Hårdfør over for almindeligt slid. Kan ikke bruges på vandafvisende overflader.

Føj til huskeliste
MSL FIRECHECK

MSL FIRECHECK

Firecheck MSL er en afprøvet og testet væske, der gør absorberende materialer - stof og dekorationer brandhæmmende. Let at bruge. Ugiftig, uden lugt. Spray på overfladen. Kan ikke bruges på vandafvisende overflader. Ikke permanent, udsættes overfladen for vand, skal den genbehandles. Er hårdfør ved almindelig slid. 1 liter rækker til ca. 10 m2.

Føj til huskeliste

B6 A/S / Fortexa
Tøjstrupvej 39-41
8961 Allingåbro

Firecheck Spray, 750 ml

Firecheck Spray, 750 ml

Firecheck Spray er en vandbaseret brandhæmmende væske, der er udviklet af Lancaster Universitet til at virke brandhæmmende på ethvert materiale, der kan suge væske. Firechek er ikke giftig og der behøves ikke noget specielt udstyr for at bruge væsken. OBS: udsættes den behandlede overflade for vand eller bliver fugtig, skal området genbehandles.

Føj til huskeliste

Max Mortensen & Co. Aps
KILDEMOSEVEJ 13
5000 Odense C