Hjælpemidler til kognitiv behandling fra Gloria Mundi Care ApS

Hjælpemidler til kognitiv terapi, inklusiv dukke-terapi og terapi. Herunder hører robotter til terapi. Hjælpemidler som understøtter hukommelsen, se 22 27 16.

Filtrér på detaljer

    
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.
6 produktserier.
PARO Robotsæl

PARO Robotsæl

PARO bruges som socialpædagogisk redskab (AAA og AAT-metoderne) og kan med sin non-verbale kommunikation nå ind til mange typer brugere Ældre med fremskreden demens, fysisk og psykisk udviklingshæmmede, personer med hjerneskader og neurologiske sygdomme uden sprog mv. PARO ligner en rigtig sæl og reagerer på kærtegn, stemmer, lys mv. Vejer 2,6 kg.

Føj til huskeliste
Joyvest Interaktiv Musikvest

Joyvest Interaktiv Musikvest

Joyvest Musikvest er designet til via en brugers yndlingsmusik at skabe aktivitet og glæde og forbedre livskvaliteten ved kognitive funktionsnedsættelser, fx. demens. Musikken genkalder stemninger og minder. 2 stk. sensor-klemmer fæstnes i ærmer og holder musikken i gang, så længe armene bevæges. Nem at bruge, genoplade og vaske v/60 gr. Celsius

Føj til huskeliste
Fotobog Til Demente Og Hjerneskadede - At Tale Til Hjertet

Fotobog Til Demente Og Hjerneskadede - At Tale Til Hjertet

Fotobogen At Tale Til Hjertet har billeder fra Danmark, som kalder på følelserne hos en dement el. hjerneskadet person. Billederne kan give pårørende, plejepersonale og besøgsvenner en mulighed for samtale med personen. Bogen har A3-format i kraftigt papir med lakering og spiralryg. God til fællesrum/dagligstue.

Føj til huskeliste
Music Doll - Musikterapidukke til Demente

Music Doll - Musikterapidukke til Demente

Personer med demens kan få stor glæde af en Music Doll. De kan bla. opnå ro og tryghed ved at lytte til favoritmusik, udvise omsorg for demensdukken og få højere livskvalitet. Dreng/pige. Længde: 59 cm, vægt: 1 kg. Musik kan uploades til Music Doll, 3 t spilletid. Opladn.: 2-3 t, stand-by: 18 t. Kan vaskes ved 60 gr. C (elektronik fjernes forinden)

Føj til huskeliste
Interaktiv Kat - Socialterapeutisk Robotkat

Interaktiv Kat - Socialterapeutisk Robotkat

Robotkatten fra Joy for All er en såkaldt socialterapeutisk kat. Den kan med sin bløde pels, miave- og spinde-lyde og ved at lægge sig på ryggen nå ind til mange demente og vække deres interesse. Også andre med kognitive udfordringer kan få glæde af den. Kan give en person ro, mindre ængstelse, øge verbal kommunikation og mindske stress.

Føj til huskeliste
Interaktiv Hund - Socialterapeutisk Hund

Interaktiv Hund - Socialterapeutisk Hund

Den lille hundehvalp er en sød og indtagende socialterapeutisk robothund. Dens bløde pels, små bjæf, hovedet på skrå og logrende hale kan nå ind til mange demente (eller personer med udviklingsforstyrrelser) og vække deres interesse, når den aes. Den kan reducere angst, aflede angstprovokerende situationer og derved mindske stress hos en person.

Føj til huskeliste