Skummadrasser, syntetiske (PUR) fra Cobi Rehab

Madrasser hvor materialet består af PUR skum (polyuretan skum). Kan være HR PUR skum (højelastisk polyuretan skum), CM HR PUR skum (brandhæmmende højelastisk polyuretan skum) eller viscoelastisk PUR skum (temperaturfølsomt polyuretan skum).

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
 info
Højelastisk polyurethan skum
    
 info
Brandhæmmende højelastisk polyurethan skum
    
 info
Temperaturfølsom polyurethan skum
    
    
 info
For madrasforlænger: antal cm, som stykket forlænger madrassen med.
cm (± 5 cm)
 info
For madrasforlænger: svarende til madrassens bredde.
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
kg
 info
Her anføres den laveste vægtgrænse, madrassen er testet til at kunne anvendes til. Hvis madrassen ikke er testet for dette, udfyldes feltet ikke.
kg
kg
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.
3 produktserier.
Cobi Sky madras - brugervægt op til 110 kg

Cobi Sky madras - brugervægt op til 110 kg

Cobi Sky madrassen er udviklet til brugere der har svært ved at finde ro, som er meget smerte plaget eller som har brug for specifik lejring.
Cobi Sky bruges til og med stadie 4. Madrassen er opbygget af en skumbase hvori der ligger et lag af små krøjer kugler. Betrækket, hvor i krøjer kuglerne ligger, er syet i kanaler for bedre stabilitet.

Føj til huskeliste
Cobi Skummadras

Cobi Skummadras

Cobi Skummadras er en forebyggende trykaflastningsmadras med åndbart, strækbart og inkontinensbetræk. Betrækket er aftageligt og vaskbart ved 95 grader.
Cobi Skummadras har to lag. Øverste lag på 2,5 cm. er viscoelastisk skum, mens underdelen er koldskum. Denne kombination giver stor trykfordeling og lav vægt på madrassen, som let kan håndteres.

Føj til huskeliste
Bariatrisk Comfort Skummadras

Bariatrisk Comfort Skummadras

Bariatrisk Comfort Skummadras har ekstra bredde til bruger med behov for både trykaflastning og mobilitet.
Bariatrisk Comfort Skummadras består af 18 cm Heavy-Duty PU-skum opskåret i fjedre for at øge trykaflastningen Øverst har den 3 cm viskoelastisk skum for øget komfort og trykaflastning.
Brugervægt op til 325 Kg.

Føj til huskeliste