Andre redskaber til sensorisk stimulation fra Gloria Mundi Care ApS

Herunder massageredskaber, duftstimulerende apparater, sansegynger mm.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.
4 produktserier.
inmu DANCE Interaktiv Musikterapipude

inmu DANCE Interaktiv Musikterapipude

Den interaktive musikpude Inmu DANCE er nyskabende med sin sansestimulerende musik og vibrationer. Med sit glade og inciterende musikunivers skaber den lyst til bevægelse og arousal for personer med særlige behov, f.eks. demente. Musikken udvikler sig efter, hvordan puden bevæges og trykkes. Høj kvalitet og vaskbart betræk. Tåler stød.

Føj til huskeliste
Taktilt Sanse- og Aktivitetstæppe til Demente

Taktilt Sanse- og Aktivitetstæppe til Demente

Sansetæppet er udført med en overflade i forskellige materialer, som holder fingrene beskæftiget og stimulerer brugerens forskellige sanser. Tæppet lægges på et bord eller skødet af brugeren. Alt på aktivitetstæppet har små funktioner, som stimulerer synssansen, følesansen og høresansen, og nysgerrigheden pirres hos personer med demens. Maskinvask

Føj til huskeliste
Taktil Sansepude til Demente

Taktil Sansepude til Demente

Puden er lavet med en overflade af flere forskellige materialer. Der er bl.a. lynlås, velcro, plastik, træ, satinbånd, fløjlsbånd og stof med forskellige overflader. Puden fås i tre farver og er vaskbar. Den stimulerer nysgerrigheden og tre sanser: Syns-, høre- og følesansen. Egnet til personer med f.eks. demens eller andre kognitive udfordringer.

Føj til huskeliste
OrbisLight Lysterapi (Lyspanel Til Sanserum)

OrbisLight Lysterapi (Lyspanel Til Sanserum)

OrbisLight er et fleksibelt lyspanel, som kan lyse rum op i forskellige farver, herunder dagslys. Det er opsat på et stativ med hjul og bremser, og det kan nemt flyttes efter behov. Det kan hæves og sænkes samt vippes bagover og forover, så loft eller gulv belyses. Fjernbetjening medfølger. God til sanserum. Giver ro og en sanselig oplevelse.

Føj til huskeliste