Fodortoser, andet end ortopædisk fodtøj fra Bandageshoppen.dk

Ortoser som omfatter hele eller dele af foden. Herunder skoindlæg.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.
6 produktserier.
Hælspore Strømper FS4

Hælspore Strømper FS4

FS4 hælspore strømperne fra OS1st yder ortopædisk medicinsk støtte til fødderne. De er designet med patenteret Compression Zone Technology, der lindrer og forhindrer smerte. De kan lindre smerter og afhælpe tidligere skader som hælspore (Plantar Fasciitis), kroniske hælsmerter, hævede gigt ankler og fødder med dårlig blodcirkulation.

Føj til huskeliste
Hallux Valgus Skinne HV3

Hallux Valgus Skinne HV3

HV3 Hallux Valgus skinne fra OS1st er en strømpe, som yder ortopædisk medicinsk støtte til fødderne og justerer storetåen. Hallux Valgus strømpen lindre knuder, justerer tåvinklen og reducerer hævelse i forfoden. Bemærk der kun følger en strømpe med. Strømpen kan bruges til både højre og venstre fod.

Føj til huskeliste
Stødabsorberende såler til pronation S-PRO

Stødabsorberende såler til pronation S-PRO

Sålerne til pronation, der er designet til at give smertelindring af ledbånd og muskler i forfoden. Forrest i sålen er en teknisk forfodssål indlagt, som giver det højst mulige energiudbytte, når man sætter af på forfoden ved f.eks. løb. Stødabsorberingen fjerner 94,7 af vibrationerne ved stød, før de føres videre op i forfoden og hælen.

Føj til huskeliste
Stødabsorberende såler til forfod og hælen DS

Stødabsorberende såler til forfod og hælen DS

Double Strike indlægssålerne fra Sorbothane har et komfort-design med indbygget hælkop, som giver en dobbeltvirkende stødabsorberende løsning i både forfod og hæl. Stødabsorberingen fjerner 94,7 af vibrationerne ved stød, før de føres videre op i fødderne og kroppen.

Føj til huskeliste
Akillessene bandage

Akillessene bandage

Højeste kvalitet af akillessene bnadage med bedst mulig støtteSommerfugl formet pude med kryds og tværs stropper som giver kompression, en form for massage, effektivt reducerer den øhed og fremskynder helbredelsesprocessen.

Føj til huskeliste
Tåskiller

Tåskiller

Til hammertå og skæv storetå (hallux valgus). Tåskillerne kan reducerer spændinger, øge blodomløbet, lindre smerte og ømhed og ikke mindst rette skæver tæer.

Føj til huskeliste